SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Wednesday, December 21, 2011

Abu Abu Suduk!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan-rakan sekalian...

Yobih! lamak ada rasa sik ngeblog ehh. Abu-abu juak aku ngebog duhal, kejap ada kejap ilang. Hehehe.. Tapi sikpa, walau apapun ku pastikan blog tok akan tetap idup walaupun kurang update. Tol sik? Tol Bintawak tol nak? 

Okay, banyak sebenarnya aku sik update ngan tak orang. Update paling besar ialah... AKU DAH NIKAH!!! Best ooww nikah... hahahaha.. Ku nikah on 11.11.11 tek. amik tarikh spesel. Alhamdulillah, Cinta muka buku ku telah membawaku ke alam perkahwinan. Camya lah orang makey fesbuk, bukan nak makey ngenja jak, ngenjen, ngerepak sik tentu pasal. Hehe... Pernah ku nulis blog masa ku ngeblog k bahasa omputih dolok ku ada nulis kali jodoh ku mungkin jumpa di fesbuk. Jadi kenyataan juak duhal blogpost ya tek. Hehehe.. Gambar Kawen? Video?? Klak-klak la ku upload bila ku asa mok nak share.

Di harap 2012 to aku akan sik putus nulis k blog tok. Sikda orang maca sikdahal, janji ku terus nulis. Isok ku dah nak turun keja, dah lah rough sea time tok, lemah nyawa nak turun keja. ngeblog jak bagus, sik lah mabok laut. Hehehe... Klah, stakat tok jak ngerepak ku tanpa isik tok. Daaa~~~

3 comments:

mr_abs said...

ku bangga. ko dah nikah. tahniahh

Chenal said...

bagus la ..udah masuk kelab laki-laki semalaya!

AmirFX said...

Dah nikah.. Tahniah2! Wasehhh.. Ado malam.. haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails