SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Friday, June 3, 2011

Dah Abis Pakey, Pas Ngan Kamek Aaaa....

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua geng geng bas skolah yang best!

Jumaat dah ari tok, isok dah sabtu. Jum Heboh rah stadium Negeri Kuching isok. Miss lah ku kali tok nak ngamboh dirik rah jum heboh isok. Mun ndak kah, nang abis penoh tangan ku meli barang2 di jual rah jum heboh ya. Tang best jak jalan-jalan mbak barang lam soping beg ya. Tangan sebelah megang tangan chan gik ya. Best ehh... Hehehe..

Eh, lain gik crita ku tok. Entri kali tok ku just nak share ngan tak orang video yang di pas pas rah email kompeni ku atau dengan kata lain email berantai. Touching juak ku nangga video ya. Lekak nangga video tok baruk ku tauk yang mata kita tok dapat di derma duhal. Ishh ishh ishh... Saksiakanlah...





Oleh yang demikian, bersyukurlah kepada tuhan yang kita dapat melihat keindahan ciptaan tuhan di dunia tok. 

Untuk penido ya, jangan tido jak keja, tangga dunia tok puas2 seblom tak orang sikpat nangga lagik dunia tok. 

Untuk kaki skodeng ya, udah udah gik molah keja sik senonoh ya. Tumbuh tombel rah mata lak.

Untuk kaki porno ya, sik lejuk ka tak orang nangga menatang ya. Butak mata lakk...

4 comments:

Syahirah Suhaili said...

hoho..nang sayuk sa ati diat video ya..yalah,bgus kta tok derma jak anggota bdn mun ninggal..salu jak sa gya,p xtauk pa hukum hakam nya..p mun pk2,anggota kta tok d brik pinjam jak ngan kta ba ow..

Chenal said...

Alhamdulillah....syukur dpt nangga dunio tuk! yo lah kito, boh eksen glak ngan dirik...mun d ambik nikmat yo, x nyeh pat berdengah gik!

Hajib said...

Syahirah-sik tauk juak hukum hakam pasal derma organ tok.. mok refer yg pakar lok.. hehe

chenal-mena ta dirik... hehehe

AmirFX said...

Miak lam slumdog millionaire tok nak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails