SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Tuesday, June 7, 2011

Blogwalking Oh Blogwalking

Assalamualaikum dan salam rabu buat semua teman-teman, ibu-ibu, bapak-bapak dan semua yang ada.

Ari tok last day ku off. Isok dah keja. Smangat dah nak keja selepas 4 ari off. Keja seminggu tok and then cuti panjang berliburan di Bandung. Sik saba eh rasa nya nak kayo-kayo soping rah Bandung klak. Hehehe..

Entri kali tok ku nak share sikit ngan tak orang pasal blogwalking. Salu orang blogwalking ngkah BW rah chatbox ya.Well, sik dapat dinafikan blogwalking tok adalah senjata yang berkesan untuk para blogger menarik traffic ke blog sidak. Ada yang ikhlas blogwalking ya nya nang maca lah isik kandungan blog ya. Tapi ada yang blogwalking ya nang semata-mata nak ninggal kesan dirik rah chatbox ya supaya orang pegi ke blog sidak balit. Aku no komen lah pasal ya sebab ya adalah cara masing-masing nak berjaya promot blog masing-masing. Lagikpun rah chatbox jak. Akan tetapi, mun dah komen entri macam si Coretan Rizal Di debah tok.

Suka sik tak orang nangga orang komen camya? Sik suka nak? Sikda kaitan lansung ngan entri di polah ku. Ku brani nganok nya pun sebab nya bukan orang sitok. Mintak maap pok! Atleast ada contoh pake entri tok nak. Hehehe... 

Jadi, mun nak promot blog ya. Jangan lah sampe orang ingga ngan kita. Kurang bagus pake identiti kita dan efek ngan tanggapan orang pasal kita. Tol sik? Tol Bintawak nak? Daaa~~~~


8 comments:

SEN said...

xda gik knak gia..mun spam srh beli rokok dgn viagra ya sllu juak knak..nang berpariwisata juak lah keadaan ya..ciss..

Hajib said...

sen-spam mbak melancong tok.. jarang jarang ada.. hehehe

Adwa said...

aok ehh ;)

Abg.Syuk said...

Kdak di blog kmk, part chatbox la plg byk spam

Just Call Me V said...

spam kt blog mek suruh click maok tgga anwar bogel..wowowowo..

Dea said...

mun komen spam, tp komen dtg dr kwn blog kta, gney ow..;)

SweetyMui2 said...

ya nang antap lah mok promote blog..eee geram ati nangga

Chenal said...

salah ngkah nyo ngkali nakk? nyo ingat papan iklan kot!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails