SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Saturday, January 1, 2011

Sarawak Die Hard Fan!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada para pembaca sekalian...

Seblom aku start naip lebih panjang apa kata kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham Faizal Yusop pelakon Adamaya yang memegang watak Dani. Smoga rohnya di cucuri rahmat... Al-Fatihah.....

Ok... Minat men bol sik? Suka nangga men bol sik? Aku rasa sejak Malaysia menang menbol lawan indon riya, makin semangat rakyat malaysia dengan sukan bolasepak negara kita. Tapi, aku bukan nak klaka pasal skuad Kebangsaan kita, aku just nak share pasal Sarawak Die Hard Fan pun blog. 


Blog ya start pada 27 November 2010. Dalam blog ya banyaklah kitak orang akan dapat pasal informasi Pasukan bolasepak Sarawak seperti Jadual perlawanan dan aktiviti Fan club ya. Mun tak orang rasa tak orang Die Hard Fan Football Sarawak, boleh lah tak orang isik borang dan join sidak. Mun sik kita, sepa gik nak yang akan support football Sarawak tok. Mun asa sik hard gilak nyokong, kita support cara lain, folo blog ya dan brik-brik la kata-kata semangat untok pasukan bola sepak Sarawak. Bah, pa lagik, singgahla ke blog SADIEHAF tok yang berlamat di http://sadiehaf.blogspot.com

Antara aktiviti sidak SADIEHAF yang akan datang tok ialah pengumpulan 10,000 tandatanagan penyokong Team Sarawak di seluruh Sarawak start isok hari. Semua tandatangan peminat ya akan di berik ngan ketua pasukan bolasepak Sarawak pada 9/1/2010 bertempat di Kuching Waterfont. Maklumat pasal ya tak orang dapatkanlah dari Blog SADIEHAF ya.

Okaylah.. Ya jak lah yang ku nak share pasal blog SADIEHAF tok. Encang Sarawak Encang!!!! Agik Idup Agik Ngelaban!!!!

7 comments:

Embun Malam said...

lmk mena xsapot bujang senang tok aihhh...

Hajib said...

embun- pa gik? start la menyapot balit! hehe

fLo said...

Yahhh...sapa player swk nek tok bh...xtauk mek..

Khairul Antasha said...

kaktok kmk follow...
Kmk ng xtauk glak player swak..o tedah

AmirFX said...

Lamak dah sik nangga player srawak.. Pa nak cita sidak nektok.. Kaktok aku follow blog ya...

BSI-BSR-VIVIAN said...

kmk siktauk menauk koh...lak terjah..ney tauk da laki hensem..arrrkk!! larikkkk

SweetyMui2 said...

aihhh..best da jak..tarikh bday kmk nya dpolah..yay! hahah..encang sarawak! mok usha blog ya lok :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails