SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Sunday, January 2, 2011

Raja Ayam Penyet

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan-rakan blogwalker.....

Malam tadik first time ku makan raja Raja Ayam Penyet rah blakang Mara dekat ngan Satok Flyover. Mala jak ku nengar orang madah nyaman mam sia. Apa lagik, lekak sehari-hari ku ngan chan ku nyukat jalan rah Kuching tok, mbak perut lapar ku ngan perut lapar chan ku, aku terjah lah Raja Ayam Penyet ya....

Wahh..Smangat ada chan ku makan. Tangga tak orang manok ya, berkilat jak.. Boleh tahan lah makan sia. lekak makan pun sik kuat gilak bau belacan sambal nya melekat rah tangan. Hehehe.... 

Sik mok banyak crita, konklusi aku untuk Raja Ayam Penyet dekat flyover satok ya;

Enviroment: Empat Bintang
Kebersihan: Empat Bintang
Kebersihan Tandas: Tiga Bintang Stengah
Kepantasan Servis: Tiga Bintang Stengah
Kepantasan Makanan Sampe: Empat Bintang
Kenyamanan: Empat Bintang

Banyak juak la bintang ya, kira nang okaylah tempat ya. Bagi tak orang yang dah pegi ke sia, ada komen sik? Nyaman ka sik? Ada dengar crita plek-plek sik? Hehehehe.. Okayla... Daaaa~~~~

17 comments:

BSI-BSR-VIVIAN said...

rega nya tek? brapa bintang?

Hajib said...

aoklah ooww.. rega lupak tek... reganya 3 bintang... :)

RaMa-RaMa Fareeza said...

nyaman mamam sia..tatapi..herganya nyaman juak..hehhe....cerita pelik2??...adalah juak nengar...tp papaun baca Bismillah jangn lupak dibaca...mun ada papa kerek tapak lekak maca Bismillah ya..heheh

Hajib said...

rama-rama-ahahahahaha.. mena padah ktk... apapun dimulakan dengan bismillah.... :)

Ms Tikot said...

Semuanya ada diberik bintang eh...huhu...

erolnukman said...

hehe..review baekkk punya...sampey ke tandas...bagus2...

mat said...

meliur ku nanggar nasi ayam penyet ya...

miss Fida said...

bagi kmk nang nyam lah mam kat sia...ehehe...n environment nya pun ok...n lebih bersihlh rupa nya compare nok kat area masjid ya..kmk dgr2..ada band dr indon akan perform kat sia klak..mlm new year ya tek ada cdak band ya perform kat sia..

fLo said...

mek sempat pg sia blt kuch ujg bln 11 ria...nyaman juak la ayam penyet nya..belalak mkn..hehehe...

mek brik 4bintang...hahaahah

AmirFX said...

Boleh thn juak tempat ya.. haha.. Boleh d pergi kelak...

Dya said...

Wah.. leh singgah cya lak.. lom pnah pegi gik.. XD

Anonymous said...

Nang highly recommended tempat ya. Layan abissss :) Kimsalam ngan model lam gamba ya. hehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

kacak gerr kitak ya koh..=]

Faizal n Fashitah said...

Aku makan sotong penyet reya. Rasa bleh tahan la. Tapi rega nang ada mahal skit la. Tapi berbaloi la hoh XD

Khairul Antasha said...

kmk peminat ayam penyet..hehe.. try ktk ayam penyet rah jln haji taha ya juak..sia nyaman juak.hehehe..knak manok nya kecik gilak? yerr..hahaaa

e F a said...

pernah dengar ceta pelik2 sia...n ada juak try sekali...
komen: sik mok g sia gik...ahahahha

JAI said...

Yarabii..tang nyam ajak rupanya ehhh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails