SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Monday, November 1, 2010

Fantasy Minggu ke-10

Assalamualaikum dan slamat berbahagia kepada semua para pembaca....

Lamak ku sik update standing LIGA HARAM untok fan page blog tok rah facebook. Untok ingatan tak orang semua, liga tok nang akan terus berjalan dan hadiah tetap menanti anda pada hujong musim EPL tahun tok. Nampak gayanya, saingan semakin sengit di puncak-puncak liga ya. Tiga team top, Telur Pedih, Gloriuos CfC dan Terbaek United (team aku tuk!) dan team moncet, Kerak-Semangka yang pengurusnya ialah Odio-Put. 

Aku nak brik kata-kata semangat ngan para pengurus liga fantasy tok. mun tak orang di debah sik bermakna tak orang akan terus di debah. Contohi lah team Terbaek United yang pengurusnya ialah aku sendiri, Ahakkkzz... first week dolok, team aku nombor 18 liga, nektok team aku naet nombor 3. 15 tanggak naet. Hebat kan?? Hahaha... Jadi, my point is, jangan ngakuk kalah, trus beusaha, usaha tangga kejayaan tapi mun ada lift cepat kit naet.

Okay, malas nak klaka banyak, tak orang tangga lah standing LIGA HARAM nektok. Tahniah kepada Buyau Sanau kerana maseh mengungguli liga stakat tok... tapi ingat............ hehehe...




7 comments:

NOOR IZWAN said...

arghhhhhhh...team aku drop ke tgga ke2 mggu tok..tp xpa, liga masih pjg..hehehe..2point jak aku knak tinggal..semoga saingan liga haram tok semakin sengit minggu demi minggu..peace bro..hehe
p/s : apa hadiah mun menang liga tok??hehehe

Hajib said...

izwan-menten jak team.. bait2 ngan team yang lom nunjok kuku ya.. aokla.. kan hadiah menang liga tok rm100... trus masok lam acc.. hehe

NOOR IZWAN said...

steady bro..hahaha..up ckit duit ya jd rm1k ka..ahaks..guro jak..yala tek,liga mash pjg,apa2 leh jadi..huhu..semoga suma team buat yg terbaik(kata2 k nait semngat lok)..hehe

BSI-BSR-VIVIAN said...

http://my270view.blogspot.com/

blog kmk..sila update ok..

liga halal ada?

fLo said...

yorhh...boncit gk abg odio..hahahha...caiyok2 bang odio..kekekeke..

Faizal n Fashitah said...

Perghhhh!~.. sik sangka team aku nomo oncet eh. Kira bleh tahan juak duhal...

Anonymous said...

Ceaniainsebra
[url=http://healthplusrx.com/aids]aids[/url]
gemisonee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails