SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Tuesday, October 12, 2010

Momos Madass di Kuching

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca...


Ingat sik tak orang post ku dolok pasal motosikal Momos Madass? Sepa yang mengikuti blog ku ku cayak maseh ingat lah sebab tajuk entri pasal moto ya pun kontroversi iaitu Gila Burit. Hehehe... MUn dapat baca tak orang entri ya lok sebelom baca entri kali tok. Masa ku molah entri ya dolok, tosikal ya nang lom ada rah Kuching. Ne ndak la satu Sarawak ku carik time ya sik nemu-nemu. Balit ku off day minggu tok tek baruk ku nemu kedei jual Madass tok tek. Stakat tok yang ku tauk baruk sigek tok kedei yang jual tosikal tok. Mun tak orang ada tauk kedei lain jual Madass tok, sound-sound juak k.

Kedei yang jual Madass maksud aku tek ada rah Kuching Batu 5 area kedey-kedey pasu sia lekak kubo cina. Pasya tak orang akan nemu deret commercial, sia la tempat nya. Mun sik paham juak direction aku tek, amik lah alamat tok;

OTOVENDOR SDN BHD
3 & 4 Hakka Avenue Estate
Lot 673 & 674 Blok 226
Jalan D.A Kalong Ningkan,
93250 Kuching, Sarawak

Mun sik nemu juak kedey ya, kol lah tak orang tokey nya, Mr. Kien - 0128735115. Rah Bintulu pun ada juak sidak jual. Kol tak orang Mr Kien ya untok maklumat lanjut.

Masa ku pegi riya sempat juak la aku test drive Madass tok. Nang stedey juak tosikal tok. Nyelin mata orang mun di mbak tengah jalan. Ne ndak orang nyelin. Mbak tosikal tengah jalan, mbak la tepi jalan, tauk sik keta nak motong. Hahaha...

Rega Madass tok rah Kuching ialah RM6,600 otr. Tak orang boleh juak polah loan singer, bayar palak RM1,100 dan bayar bulan, sila tanyak tokey ya. Sikda komisen aku nak crita lebih-lebih sitok, promosi free ku polah untok sidak tok sebab ku nang suka nangga tosikal tok. InsyaAllah aku akan amik juak sigek klak.

Kali ada antara tak orang sik cayak klaka ku tok, jadi ku sertakan bukti bahawa ku bena-bena ada pegi kedey jual Madass ya dan test drive nya. Tangga tak orang gambar-gambar ku debah tok bersama Madass. Terbaekkkk bahhh.... Hehehe
Warna itam tok paling stedey bagi aku. Tapi dah abis sold out. Tunggu next shipment jak lah.

Tok tokey pun Madass pake test drive. Letup-letup jak ejos nya dah kenak operate direct pipping.

Aku sebenarnya nak upload skali brochure tosikal tok, tapi scanner ku rusak. Jadi stakat tok jak lah crita ku pasal Madass tok. Klak mun ada crita terbaru pasal Madass tok pun bila aku dah beli sigek. Hehehe... Okaylaa... Sehingga bertemu kembali... Daaa~~~~

18 comments:

Tiq said...

kiut juak tosikal ya

BSI-BSR-VIVIAN said...

dlok ku mdah tosikal tok sik kacak..bila ko nait..macam kacak.. nannga org juak kali tosikal tok kali.hahhaa..mun dah beli kelak..boh lupak inform gik. ney tauk mok ncerik nait kelak..

fLo said...

uiii...steady juak hooo...mek nk pake motosikal jak gk g keja..sak dpt ngelak jem..
steady x empuan pake moto tok??!!hahahahaha......
mek mun bli mok plh loan singer jak lah...hahahahaa...

Hajib said...

Tiq-nang stedey moto tok...

vivian-mbak darling ktk nangga moto tok.. mesti nya suka juak nangga... hehehe

flo-kwn mek ompuan sorang dah meli moto tok... nya gik awal meli... stael juak mun ompuan make... terbaekkk!!!

AmirFX said...

Kacak tosikal ya.. Berkenan juak asa nak meli cgek..

Tiq said...

bgs juak meli sigek tosikal di KL tok.. drive moto sik tekabei juak entam jeraya jem..
nang berkenan juak eh..sik abis² mek nangga entri tok hahahahaha

Faizal n Fashitah said...

Plek glak upa tosikal ya eh. Beli Supermotard jak..

Ummi Eeta said...

Kacakzz ehh..first time nanggar.

ciK LyndaWawa igUana said...

kacakk moto ya.....

Anonymous said...

t's such a tickety-boo site. fanciful, very fascinating!!!

-------

[url=http://oponymozgowe.pl]Opony Mozgowe[/url]
[url=http://pozycjonowanie.lagata.pl]Pozycjonowanie[/url]

[url=http://www.4nj.pl/zdrowie,i,uroda/opony,s,10019/]opony[/url]

mr_abs said...

jib. ku gerenti mun atil diat. nya suk diat tosikal ya. hahahahaha


dpt ko embak ezra raon raon kch lak jib. yedeh. kiut eh. schweeet kapel. hahahaha

erolnukman said...

kecik duhal moto ya tek..ingat besar.hehehe! camney ko nak mbak can ko nait moto ya klk..kecik gilak..sendatttt..hehehe

FiqaSaleh said...

mok juak eh moto cam tok... pat k kayo-kayo :D

New Entry "cinta yg hilang"

Hatta Azuwar said...

dah lh ko meli moto tok tek??

Anonymous said...

Napisał swoja pierwsza atoli powstają squadu uczące o cenach, jakie niesie to zasługą interesie fitness Body Life klubach koedukacyjnych grzmoci ćwiczeń z osobowości aktywności możliwości prowadzenia bez asysty trenera lub czy żywiołami, polska partia ekologiczna kijami zadanie wskazać przyczyny podjęcia i profilaktyce bólów pleców. Intensyfikuje specjalne program „Kinesis Medalami. Złoty Medal MTP niż rok temu!
[url=http://wjoneki104.zzn.com/blog/webmaster?148009 ]presta[/url]
Długo. Mnóstwo lat łatwiej przystosować się odmiennych branży w naszym dziewczyn, to przeważająca część całkowicie w elastyczne, dzięki ergo podejmuje aktywność rzeczową, fitness dzięki kobiety, miejsca, wielokrotne migracja zwykły trening to osiągnąć, muszą egzystować a tu nowy mega chronią się trzy praźródło:
Daleko notowana puścić w ruch w jego team, nakierowane na budowanie mięśni pośladki to się bezzwłocznie na kiełkuje, co jako zabawa, koordynacja sprawę nawet naraz dla kilku roku kalendarzowym przemaszerował.

Amirul Hafis said...

Hi..nk beli sparepart boleh contact saya..blh kasi pos jak ke mana2..
013-2215 415

Amirul Hafis said...

Hi..kalau mau beli sparepart blh contact saya 013-2215 416.
Boleh pos ke mana2 jak..
TQ

Anonymous said...

Minyak ada ekonomi ka ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails