SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Wednesday, October 6, 2010

Jangan Pecayak Sama Arah Jalan

Assalamualaikum dan selamat bertemu lagi rakan-rakan sekalian...

Lamak juak ku sik update blog tok. Ya la lamak dah keja tok makin limited masa nak online lamak-lamak. Lom sempat idea kua nak ngeblog, mata alu ngantok tiap kali online. Tapi sikpahal, masih juak tetap blog tok hidup sampe bila-bila cuma update ya ada jarang sikit.

Okay, Berbalik pada crita sebenar. Masa last ku balit Kuching ria, ada la ku lepak rah Kubah Ria baru dekat Matang sia. Tauk sik tak orang? Nyaman makan mee sapi sia, makan tak orang rah stall ADM corner. Mee sia nyaman, nasik ayam nya pun nyaman, nasik itit pun ada.

Tapi aku bukan lah nak promot tempat ya sebenarnya. Ku just nak warning tak orang mun tak orang pegi sia, drev keta bait-bait rah area parking tempat ya. Ku takut tak orang keliru ngan garisan jalan sia, sungguh mengelirukan. Aku ria sikit gik nak melantak betis kerbo koatan salah alo pake ku riya.

Tok la ku nunjok arrow jalan yang sik kalak ku nemu lam idup ku. Mun tak orang sik kalak juak, tak orang cek la parking rah Kubah Ria ya klak. Sumpah, ku sik bulak tak orang.
Perasan sik tak orang arrow jalan ya? Sepa sik prasan, nang butak lah... hehehe

So, bait-bait lah tak orang mun drev rah parking Kubah Ria ya klak. Dangeerrrrrr......

10 comments:

AmirFX said...

Ada ku g sia.. Nang jak arrow jerayanya mengkonfiuskan...

Hajib said...

mena sik padah ku... hahaha

Khairul Antasha said...

arah jalan kucarkacirsekatimesen jak lah namanya..hahaha

Hajib said...

terbaek juak nama jalan ya tek... hahaha

SEN said...

reya 1st time datang x perasan arrow ya..cun2 dapat parking rah luar bah eheh..

kaljis aka onggon said...

mi sapi nyaman??? siaplah tempat tuk di agak ku klak.. betis kerbo indah wakakaka... :P

Kenny De said...

aku lom gik ngagak sia. mee sapi ka?faveret aku dh ya.

BSI said...

belah ney gik la mok dipakey la? blm penah pergi sia koh.

erolnukman said...

kat srikei pun masih ada juak jalan nak salah arah kedak ya koh..nang danger..tang kejut itit bila nanggar ada kreta lain dari depan.ingat aku yg salah jalan..hehehe

Faizal n Fashitah said...

ooOOo ya retinya ko bleh mandu kedepan dan gostan keblakang ekekeke.. anyway, mi kolok ADM aka Adam nang nyaman. Peberet aku ya hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails