SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Wednesday, August 4, 2010

Kipas Belon USB AirAsia

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca...

Aku baruk jak sampe Bintulu tok, isok dah start keja. Sebenarnya aku sikda pa gilak nak di crita time tok sebab palak ku dah pikey nak pegi keja jak isok. Aku just nak ngeso ngan tak orang apa di oleh ku lam belon tek. Hehehe...

Tadaaaa......
Haaa.. aku beli belon pake ngipas aku time online masa dalam flight tadi. Murah jak, RM19 jak rega belon tok. Mun tak orang meli USB fan rah kede kompiter pun lebih kurang sama jak rega nya. Jadi, bagus meli di udara nak? baruk stael lagik.. hahahaha.. 

Ku cuma sik puas ati belon ku tok sikda cap air asia rah badan belon ya, jadi sikpat lah ku nak eksen ngan orang madah ku meli kipas ya lam belon. Hehehe.... Okaylaa.. Stakat tok jak kali tok, nak tido, isok keja dah.... Daaaaa~~~

15 comments:

AmirFX said...

Selamat bekerja bro... Kacak kipas ya.. Cinonet jak... Sekda cop AirAsia beli jak sticker n tempek kat sia... haha...

kal jis (im not carl zeiss) said...

Oleh kerana sekda cop air asia rah kipas belon ya, jadi sekda buktilah meli rah udara, entah2 meli rah India street jak.. larikkkkk!

Hajib said...

amir- haaa.. bagus idea kau.. klak ku carik stiker yaa...

kal jis- hmmm.. lom, papa sorang dah sik cayak.. hehehe

Beautiful Stranger said...

meli kt udara lebih style lah? ntah2 beli kt pc image seberkas jak? hahah

sikda lah..sikda lah..hahahah tp pelik kenak sikda cop mirah owh?

Amni said...

aok.. mena kata amir ya.. kmk pun tpikey benda sama.. Hehe.. selamat bekerja...=)

fLo said...

kiut kipas ya juak...pake kipas muka jak ya jib..hahahaha...ckp la hoo~~~
haa...tgu mek fly blt kuch lak...mek nk ngecek mena x ada jual ya..hahaha..poret xcayak ktk meli sia nk..;p

shima said...

ku ingat apa la tek..beli kipas dlm belon. rupanya.heheh

erolnukman said...

kau nang mcm2 jib...hehehe...ada2 jak nak k beli.

Hajib said...

vivian-yalah kmk sik puas ati sikda cop mirah ya... huhuhu

amni-carik stiker ya ngan kmk lok.. hehehe

flo-ktk lah yang dpt membantu kmk bukti ngan sidak kmk adalah bena... amik ktk gambar kipas ya rah katalog airasia klak.. hehehe

shima-ya ktk baruk tauk... hehehe

erol-yalah aku xpat mbak duit.. mala jak nak bebeli brg.. huhuhu

Cik Nass said...

Cute da jak kipas ya lok....ahaha..~

Lenkali tangkap gambar masa kitak beli kipas ya, k bukti tek nak.

Hajib said...

cik nass- yala ooww. apa2 benda nak di polah mesti ada gamba k bukti nektok oow.. hehe

Redbloodsnow said...

HAHAHAHA..NASIB BAIT LAH NK OW. MUN X ALU KENAK BULAK MEK ORG DIPADAHNYA MELI KAT DLM BELON AIRASIA...HEHE :p

P/S:
-->> SORRY CAPS LOCK
MEK TGH POLAH AKAUN
MLS NK REVERT KE NORMAL
HEHE :D

Hajib said...

zie-aieee. nang mena lah kmk meli natang ya lam belon airasia... huhuhu


p/s: sikdahal huruf besar.. sak terang mata maca... hehehe

Faizal n Fashitah said...

Coba beli model belon nya.. bes gik k koleksen XD

Sabrina Rafaella said...

aih..ada blog juak duhal mamat tok..haha! hurray! you have a nice one! suka ku baca jib, lawak. :)) keep on blogging! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails