SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Thursday, August 12, 2010

Fantasy EPL RM100

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua geng-geng ku....

Entri kali tok khas untuk sepa-sepa yang main Fantasy English Premier League. Aku ada liga rasmi untok blog tok iaitu LIGA HARAM. Kali tok, sempena Premier League yang akan datang tok (Lusak start), Ku jemput tak orang join LIGA HARAM tok dan ku nak merik hadiah untuk pemenang liga tok di hujong musim klak. Hadiah berupa wang tunai sebanyak RM100 trus masok lam akaun tak orang. Hadiah ya ialah sebagai penghargaan tak orang sudi meramikan lagik liga ku tok. Dah beberapa tahun dah sebenarnya liga tok, tapi baruk kali tok jak ku merik hadiah. :)

Ku akan updet juak LIGA HARAM tok rah blog aku tok dari masa ke semasa. Sak tak orang semangat gik layan fantasy tok sambil maca blog tok. Hehehe.... 

Ok, Mun tak orang sik tauk camne nak masok liga tok. Layarilah tak orang laman tok...


Then polah team, dan join tak orang liga di debah tok.

LIGA HARAM - Kod Liga = 973708-211860

Mun sik pande, carik orang pake ngaja tak orang molah team dan join liga tok. 

Stakat tok ada 10 team dah join, dan tok lah rupa liga tok.
Okaylah, stakat tok jak la ku nak crita pasal liga tok. Kepada rakan-rakan blogger yang lost sik tauk pasal liga tok. Abaikan jak tapi mun asa nak cuba join, dipersilakan. Hehehe...

Kepada yang dah join dan yang akan join ku ucapkan smoga berjaya. Ku harap team aku lah yang menang sak aku sik perlu berik duit ngan pemenang lak. Hehehe... Okaylah pok-pok dan geng-geng sekalian... Sekian saja buat masa tok.. Daaa~~~

16 comments:

Faizal n Fashitah said...

Wahhhh bes eh.. mok ku join tok. Okeh ku coba molah team ku lok XD

Hajib said...

bro odio- wahhh... join2 jgn sik join... unexpectebel kali jak... hehehe

erolnukman said...

aku maok juak...tp aku perlu blajar ckit2 lok..

erolnukman said...

jib perlu signin dolok ka?lalu blur ku nanggar..heheheh

Hajib said...

erol-cepat2 ko blaja.. lusak dah stat epl ya.. hehehe

Hajib said...

erol-bukan sign in.. sign up dolok... polah team then register...

Kenny De said...

aku asa berminat jwak tuk..haha

AmirFX said...

Dah polah.. Mari kita berentap d dunia maya.. haha... yeeeeaaabbaaaa...

Hajib said...

Kenny De- jangan asa ajak.. minat truss!! hehehe

Amir- juh kita lihat siapa yang hebat!! hehehe

kal jis (im not carl zeiss) said...

kekekeke liga haram indah.. halalan toiyibban kah?

Beautiful Stranger said...

kmk sik faham apa benda ya..hahah whatever lah..tp masyuk juak 100 ya..hahah selamat berjaya kepada team yg join..

Amni said...

perlu berik duit mena2 ka? ahahahah..,. kmk nang sik tauk la pa benda tok.. eheks..

fLo said...

xpnde mek jib..hahahahaha...
mls join...kekekeke..
mek tgu jak sapa pemenang..=p

erolnukman said...

aku pun dah polah....bsiap sedia!! hhahaha...lawa ada jak bunyi...hehehe

mr_abs said...

sik sempatku polah team marek pok. adoh. boh jakla ku main. aher gilak dah

am-rie said...

bro aku baru molah ari tok tek..lupak, bleh join juak o..
sikpa, org terror nang nyuruh org lain jalan dolok..past ya baruk nya ngejar..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails