SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Saturday, July 31, 2010

KFC Medan Hamidah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua anda yang terbaek....

Aku minggu tok berada rah Kuching, macam besa la 1 week off ku. Nyaman ada asa nyawa ku rah Kuching tok tapi apakan daya hujan emas di negeri orang nak. Cuba lah rah Kuching tok kompeni ku ada mukak cawangan juak oow, kan best aku pat keja tempat ku mpun.  Hehehe..

Mun bagi pembaca yang dah lamak mengikuti blog tok, mesti tak orang tauk aku molah vlog juak nak. Bagi yang sik tauk ya, vlog ya ialah video blog. Berblogging secara merakam dikpun. Aku kali pastok akan lebih aktiflah bervlog sebab jarik ku tok makin ari makin sakit jak asa nak naip banyak-banyak. Hehehe... InsyaAllah lah, vlog yang ku show pun sik akan mensia-siakan masa tak orang nangga. Mun asa gelik nangga muka hodoh aku ya. stop trus video ya. Kekeke...

Okla, sebenarnya post kali tok aku nak show video ku masa ku makan ngan chan ku rah KFC demak, Kuching. Stylo ado wak KFC ya pok. Sik macam KFC-KFC biasa rah Kuching even KFC Spring pun sik seraget KFC Demak ya. Mun tak orang ada kayo-kayo berlombak haram rah area Demak ya, try-try la tak orang lepak sia. Sia ada juak kedei-kedei makan lain selain KFC. So, debah tok ku nunjok tak orang dalam KFC ya. Trimak kasih kepada chan ku jadi jurukamera amik video tok.

9 comments:

SweetyMui2 said...

kmk xpenah pegi tp penah mlimpas jak..ahhaha.kfc tok yg ada go thru ya nak??

Beautiful Stranger said...

gelik ati mek nangga muka ktk..haha dgn slang ktk..adoh...oit..gathering gik oi..ktk gik polah..hahah

* ktk layak dr host raja lawak jak..tp host utk tourism sikpat..mati luput mek nangga lak..haha

erolnukman said...

kekeke....lamak sik nanggar kau berVLOG...
kacak juak upa design dalaman KFC ya o...siap lagu lady gaga gik ya..hehehe
aok,bnr padah kau jib,fish burger SugarBun nyaman gik...

AmirFX said...

Waseh.. Lamak dh sik g sia ngn chan malichan eh eh.. haha.. Nway, nang KFC demak ya lain sikit dari yg lain sebab sebelah nyebelah rumah org Lot...

Hajib said...

mui2-aok... KFC tok ada drive thru... try lepak sia... best aiee.. kosi suma ada kusyen.. hehehe

vivian-klak mek ato... tggu masa sesuai lok.. kekeke... yalah nak dipolah kamek... host tourism in lawak way.. hahaha

erol-best aie makan KFC sambil nenga lagu lady gaga... hehehe

amirFX-yalatek... stegal nya dekat sia... pesen KFC mun load juak... hehe

fLo said...

wahhh...lagu latar belakang vblog ya mek suka..hehehehe...
ee..kacak hoo kfc ya..mek blt kuch ria limpas jak koh...
lak blt gk mok singgah mkn sia la..;p

Hajib said...

flo-lain kali jangan limpas jak... singgah2 juak... paling jaik pun order pake drive thru ya... hehehe

joynstar said...

kitak tok....molah mek meliur mok makan kepsi. hehe....nice la interior nya, tapi memang about time la cdak berusaha berubah, even MaryBrown dah kacak. KFC sikkan mok kalah.

Hajib said...

joynstar- meliur lah anda... juh pg kfc!! makin berselera makan tpt yg kacak dan selesa... tol sik? hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails