SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Saturday, March 13, 2010

Tom Anderson Di Facebook!

Assalamualaikum dan slamat berhari minggu kepada semua pembaca yang terbaekkk tok...

Aku cayak mesti 99% di kalangan tak orang ada Facebook nak? Biasalah Facebook kinek tok macam dah benda wajib sebagai seorang penggiat alam maya tok. Macam dah sik logik mun orang kaki on9 tapi sikda Facebook kinek tok even Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib Tun Razak gik ada Facebook. 

Sebelom Facebook top, Myspacelah yang paling dasyat melanda dunia maya tok. Tapi mun orang Sarawak ada kurang kit ber myspace masa dolok sebab orang Sarawak tok tangga ku dolok kuat lagik berfriendster.  Tol sik padah ku? Mun sik betol, salah la aku...Tapi yalah... duak-duak Myspace mahupun Friendster drop stegal si Facebook tok.

Friendster kinek tok pun dah di amik alih oleh kompeni lain. Sik salah ku kompeni Malaysia dah amik Friendster ya. Myspace pun makin ari makin drop sampe si owner nya Tom Anderson dikpun bukak account Facebook dah kinek tok. Apa kes tok?? Mesti nya cuba nak menjahanamkan Facebook nak.  Hehehe... 

Kepada sepa-sepa yang masih make Myspace ya. Tangga la tak orang sepatah duak kata oleh owner Myspace tok rah Facebook. Facebook rules!
sumber gambar di colek dari zonersports.com


14 comments:

mizara said...

my space pun mek sikda..hahaha

hanis said...

Ahaha.. Jib, Ada2 jak ku tok..

Hajib said...

mizara-> yaka.. sik perlu aa.. blogging jak... sik perlu suma yaa.. hahaha

Beautiful Stranger said...

lawak juak cdak duak bertekak..mek ada FS.Myspace.FB. well, FS and Myspace dah x buka gik. password pun dah lupak..

Hajib said...

vivian-> sama la kes kita.. kmk update status myspace pun through twitter... dari facebook kmk dpt update twitter... meanss

bila kmk update facebook... twitter ngan myspace otomatik update... hehehe

Beautiful Stranger said...

yerrrr...ya baruk smua pakey ktk tok..

☯❤Embun Malam❤☯ said...

FS lagging jak2... >>> FEDUP... now terbengkalai da...

MS ntah apapa... >>> ANGOL... ingga sbb byk retis ngegeh sia... n then sbb MS mek pandek convert espanol indahhh... sepatah haram mek xfhm... Bueno jk mek tauk... LOL...

skrg mek eager nunggu BUZZ... google creator create nya... so far mek nangga mcm best... kalerpul...

Hajib said...

Embum Malam-> kali sidak ms pk ktk nang orang latin kali nak.. hehehe.. kmk pun ada Buzz... tggu org rami.. baruk konsentret ngan buzz kali...hehe

p/s: jeles nangga gamba puak navi ktk yaa.. mok juak nyuroh bro audio polah muka kmk camya laa.. kekekeke

Aidi-Safuan said...

wahahahaha...kelakar gler tom anderson nih

Amirah Rashid said...

haha. betul ke tom ade FB?
gila laaaa :D

Faizal n Fashitah said...

ermm... I don't think he's the real Tom Anderson. Rami glak impersonator lam FB nun. Anyway, last time ku ada berisik Myspace.. kira ektip juak laa.. until one day got bored.. so terus delete jak ekeke. Well, without a doubt.. nektok memang FB la the bes social network.. yerRRr spiking ndah ku eh ehek XD

Kal Jis said...

hahaha.. jega jak mun odio ngeluar falsampahnya.. kekeke.. ku dolok smua akaun berkaitan dengan internet ku ada termasuklah akaun bank switzerland :P

AmirFX said...

All about bisness jak suma ya... yerdehhh... hehe... Nway, FS akaun dah sik bukak gik myspace nang sekda nektok cuma ada FB jak.. Ya pun k layan Mafia Wars....

::sueprettyinpink:: said...

FB k main game jak..dh boring juak nek tok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails