SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Sunday, March 7, 2010

Pemenang Kontest Isik Dialog Katon

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca...

Seperti yang ku janjikan pada hari tok aku akan mengumumkan pemenang kontest isik dialog katon yang ku polah ari jemat ya tek. Nang pantas kontest di polah aku tok. Biasa orang molah kontest selamak sebulan tapi aku molah 3 hari jak. Waima nya 3 hari jak, tapi tetap ada juak penyertaan untuk kontest pake suka-suka jak tok.

Penyertaan sebanyak 6 igek daripada Hazrie, AmirFX, Mizara, Bro Audio, Ahmoi dan Prisciella. Nang pande tak orang molah dialog katon ya. Lekek-lekek ku tetak maca setiap dialog dipolah tak orang ya. Tenkiuk ngan tak orang sebab join Kontest yang ku polah pake suka-suka jak tok. Tak orang memang supportive. Tunggu jak klak ku molah kontest yang ada hadiah berupa pakej percutian ke Papua New Guinea gik klak. Hehehe..

Tanpa memanjangkan lagik post tok aku nak ngumum lah pemenang kontest katon tok. Ku asa tak orang dah dapat agak sepa yang aku akan pilih sebagai pemenang kontest tok. Bila bercakap pasal kreativiti, nang nya nombor 1. Orang lain molah sigek jak dialog, nya molah sampe 4 igek dialog skaligus.

PEMENANG UNTUK KONTEST ISIK DIALOG KATON KALI INI DIMENANGI OLEH BRO AUDIO DENGAN BLOG NYA YANG BERNAMA 'DISINI PENAKU TERBIUT'! TAHNIAH KEPADA PEMENANG! KATON ANDA MEMANG TERBAEK!

Dalam 4 igek katon dipolah bro Audio, katon tok nyuroh aku lekek-lekek gilak tetak.
HAHAHAAHAHAAHA.... Tangga tak orang, masih juak ku tetak sikpat nak stop-stop tok. Mun tak orang nak nangga katon lain nak di polah bro Audio, pegi la tak orang ke link tok. Nescaya tak orang akan lekek-lekek tetak.

Seperti yang dijanjikan hadiah untuk kontest tok ialah review blog pemenang oleh aku di blog tok. Okay, Mari menerjah blog bro Audio...
Tok la blog yang dimiliki oleh bro Audio (Faizal) dan isterinya (Fashitah) pake sidak duak berkongsi-kongsi cerita ngan kawan-kawan blogger semua. Romantik juak brader audio tok ngan bini nya ow. Best ado juak. Jelessing ku.

Nama jak dah orang kreatif, jadi design blog pun mestila dari hasil tangan dikpun. Bagi aku, Design blog brader audio tok nang steady, kacak, simple, kemas, bertenaga, sophisticated, elegant dan menunjukkan ciri-ciri yang dikagumi blogger-blogger lain. Wahseh, terer juak ku molah ayat tek ow. Hehehe...

Kontent dalam blog brader Audio tok pun banyak menunjokkan kekretivitian nya dalam meng edit gambar-gambar dan kisah-kisah masyarakat blogger-blogger di dalam network nya. Tok contoh gambar nak dah di edit nya... (bro, pinjam gambar jap)
Tangga tak orang, Halus sik keja tangan brader audio tok? Selagik mata kasar kita orang biasa tok nang sikpat nangga ketidakkemasan kerja brader tok. Nang steady keja tangan u brader. Restekper sama u brader!

Bagi sepa-sepa yang belom singgah ke blog brader audio tok. Ku suggest tak orang singgahla ke blog brader tok. Nyaman jak asa ati tak orang bila singgah ke blog brader tok. Yang ada stress and tension ya kompom ilang trus asa stress bila maca blog brader tok. Pernah juak ada kes orang yang ada penyakit ati alu sembuh sihat walafiat lekak baca blog brader Audio tok. Jangan lupak singgah, tok nya LINK ke blog nya.

Jadi, stakat tok jak la review aku untuk blog pemenang kontest katon aku tok. Tahniah kepada pemenang dan yang sik menang ya, coba lagik klak. InsyaAllah, akan ku polah kontest lagik klak-klak pake menyerikan lagik blogosfera kita tok. Tol sik? Tol Bintawak tol!

11 comments:

Beautiful Stranger said...

baru jak mok masok kontest..dah la pemenang..

anyway..abg audio nang layak menang nya sorang jak semangat lebih2..hahaha

yang lain..tabik spring gua sama lu all..gua lagi belom sekretip ya..

mizara said...

nang patut menang!! hahaha sbb nya nang sekalor ..hehe..tahniah..

Hajib said...

BSI-> kmk dah madah sampe marek jak... maseh juak ktk berpikey molah sekerip duhal... hehehe

mizara-> sik pat nak madah apa gik dah... nang skalor... hehehe

Beautiful Stranger said...

HAHAHAH..lambat utak tok mok polah lawak bro..

mat said...

yohhh dah ada pemenang duhal..kira nak coba tek tapi terlambat gilak3. hehe... gambar zatil kenak edit bro audio ya...

Hajib said...

BSI-> slalu la molah lawak supaya lebih hepi... heheehe...

MAT-> yala...lambat gilak u... ehehe klak molah lagik... jgn sik join... kekeke

kenwooi said...

haha the lady with the toothbrush is cool =D

Faizal n Fashitah said...

Tenkiu! tenkiu, sungguh terharu aku ehek. Tokla petama kali ku menang kontes2 kedak tok uhuk (Sambil malit-malit aek mata ngan tisu.. pas ya tisu dikunyah perlahan-lahan)..
Apapa pun, bes kontes tok. Kreatip. ehek. Dan suma yang join tersangatlah sporting n karya lawak masing-masing bes juak XD

adoheh said...

Aih. Aih. Banyak-banyak gamba, nok gamba tosikal ya juak diengkahnya sia. Perlukahhh. Trauma oih. :P

erolnukman said...

nang dah agak dah...dah nama pun utak katon..hehehe

AmirFX said...

Hahahaaa..... Hidup Bro Audio... !! One in a million org serawak d Dubai nun yg kreatip kedaknya.... haha... Tahniah kepada Bro Audio... Lenkali polah kontest gik... Leh join gik... *sambil merik muka sik puas ati sebab xmenang*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails