SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Monday, March 29, 2010

Melayu Dan Seks

Assalamualaikum dan slamat sejahtera kepada semua rakan-rakan pembaca yang steady...

Last day ku rah Kuching ari tok, isok awal pagi aku dah berangkat ke Miri untok report duty. Start keja tok aku akan busy sikit sikpat gilak nak online. Cam besa lah nak start keja banyak kursus sia kursus sitok kursus sinun. Tapi gine-gine pun aku akan sedaya upaya carik masa pake update blog tok. Bersemangat aku nak share cerita-cerita sik best aku yang terbaru klak ngan tak orang.

Untok entri kali tok simple jak yang ku nak share ngan tak orang semua. Aku nak bermain dengan keyword dan search suggestion daripada brader Google. Awal aku madah, AKU BUKAN RACIST aa... Entri tok di polah atas dasar prihatin dengan bangsa aku mpun, Bangsa Melayu. Untuk tidak membuang banyak perkataan, jadi aku tunjok kan ngan tak orang keyword-keyword  dan search suggestion brader Google. Renungkanlah kepada sesiapa yang patut merenung...

Keyword: Chinese
Hasilnya...
Tangga tak orang search suggestion ya. Suggestion ya kua berdasarkan keyword yang paling popular di search oleh manusia sekalian alam maya. Kira ok lah nak search suggestion pake keyword Chinese tok semua benda yang berinformasi jak di suggest brader Google.

Keyword: Indian
Hasilnya...
Boleh di katakan semua yang positif di suggest oleh brader Google untok keyword Indian. Banyak orang suka naet Belon Indian Arlines kali nak. Apa tek stewardess semua kedak pelakon Bollywood ya, Pilot kedak Amitabh bachan. Hehe...

Keyword: Iban
Hasilnya...
Lebih ke Culture Sidak Masyarakat Iban. Ada juak percubaan search keyword iban seks ya. Lagik boleh di katakan normal sebab keyword Iban seks di tangga ke limak dan sigek ajak dari 10 search suggestion ya.

Keyword: Malay
Hasilnya...
Dari search suggestion ya, tak orang tauk lah nak orang jenis apa yang banyak search keyword Malay tok. Sik popular gilak Keyword Malay tok sebab hasil search suggestion ya semua jadi keyword Malaysia. Aku rasa keyword Melayu popular lagik. Juh kita coba keyword Melayu gik...

Keyword: Melayu
Hasilnya...
Haa... Terbaekkk!!! Kesemua 10 search suggestion oleh brader Google berunsurkan Melayu dan Seks. Sikda benda lain ka nak di kait dengan Melayu? Sik tauk lah orang Melayu dirik suka search menatang ya ataupun semua bangsa minat dan tertarik dengan seks Melayu tok. Lu pike la sindri Nabil!!! Tepuk dada tanya selera.... Daa~~

25 comments:

Beautiful Stranger said...

HAHAAHAH...nang memalukan ow..

Alhamdulillah kmk try google word Melanau..sikda unsur seks. hahahaha

kmk rasa la..sbb jarang kita org timur kedak ya. bila dah ada....alu semua orang itok..bila dah itok..semua org try carik dlm tenet utk memastikan benda ya benar ka sik. HITs ya mungkin untuk pengunjung yang mencarik info. hahahhaahaha

maybe......

JAI said...

Adeyy..memalukan urang melayu ajak ehh..nasib bait search melayu sarawak ok clean...hehe

Hajib said...

vivian-> yalaa.. mena padah ktk kali... sik semua carik menatang ya semata2 kali.. mungkin sidak carik kebenaran... hehehe

Hajib said...

Jai-> yala tek.. search sarawak ajak pun ok.. sikda masalah demam kunin... hehehe

::SuePrettyInPink:: said...

kmk rasa bangsa lain banyak juak minat dan tertarik dengan seks melayu..sik semesti nya melayu..kmk pernah dgr kwn2 mek mdh pmpuan melayu kacak & best di tangga berbanding bangsa lain..dak nya mdh pmpuan melayu mantap.

ya pendapat kmk jak lah..berdasarkan yg kmk dgr dr kwn2 kmk..xtauk lah cmne pendapat org lain.

Hajib said...

Sue-> Ya lah di padah kmk pada perenggan terakher yaa.. hehehe... ompuan melayu juak yang terbaek kali.. hehehe

EDDY DY said...

Jib...lepas baca blog kwu tok alu ku try search pasal bangsa aku Kedayan..nasib bro x da benda kdak ya kuar...nok ada 'kedayan jurnal, kedayan universe, kedayan brunei,bahasa Kedayan, kaum Kedayan,kamus kedayan, darah kedayan, budaya kedayan, lagu kedayan dan orang kedayan'....nasib la bangsa aku ya lom tercemar gik...anyway pasal Melayu ya malu juak ku sbb Kedayan tok pun Melayu juak...cuba try keyword HAJIB plak, apa nok kuar kah????

khairul antasha said...

normal lah ya...naluri manusia tok nang suka benda gia.. apa pun, sapa bilang gadis melayu tak menawan?erkk...xda kaitan alu jak... selamat report duty...

Hajib said...

eddy-> hahahaha... keyword HAjib??? sik bani ku try... lain jadi klak... heheehe

Hajib said...

Khairul antasha-> kurang normal bila menatang ya ajak keluar rah suggestion... heheehe.. ok tenkiuk anyway...

ewan abot said...

yahh jib...aku google nama kau..tuk klua...

1. ajib boleh
2. magnificent ajib
3. ajib terbaik
4. ajib online
5. ajibah abol

gine ya jib?...hahahaha

sandal kecik said...

hahha ya rabbi..ya lah dah teruk org melayu kinek tok..


ooo mauk g miri kah..iboh padah nait moto (mun mauk nait keta) mun g miri klak..nait keta ok..hahaha

fLoRanCe said...

huhuhuhu.....aih lak mek mok cr bidayuh pun..hahahhaha..ngga apa ada...=p

Hajib said...

boy-> search engine pa ndak di pake ko ya boy.. semua terpesong... hahahaha

Sandal kecik-> okehhh... cali lalu jak ktk.. hahaha...

Flo-> dah carik bidayuh tek? apa result tek? ada yang kunin2 sik? hehehe

::SuePrettyInPink:: said...

mek google nama ktk tok kuar:

hijab
hajib chaabi
haji baba
hajibeyov
hijabi
hajibabaei
hajibay
hijab 2009
haji baba tempe
hajibashi

* nak ke-9 ya best..jual tempe kah?? haha..

erolnukman said...

hahahaha...terbaikkkkk....hidup melayu!
sik semperna juak..berik malu..

adoheh said...

Yoh. Kamek gik asa malu kedirik. Nang mena berik malu jak eh. Yalah dak Melayu nektok.

SweetyMui2 said...

huhu..tutup mata..malu ngga.

mizara said...

HHOHOH mok hajib eksen kohh..sak jak nya pun selalu google pasal melayu dot dot dot ya ..ahahaha

Felicia F. Ramzi said...

kmk pun sik maok racist..
sib iban + melano + cina sik da ayat-ayat pelik..hehehe..

agak memalukan juak lah tapi kmk setuju dgn sue. sik semestinya orang melayu dirik yang nangga. ada juak orang lain yang minat dengan bangsa melayu tok..

Faizal n Fashitah said...

Wakakakaka....yalah ku madah..melayu juak lebih. berik malu naa melayu eh wakakakaka adehh ehh...

AmirFX said...

Wohoooo.... Sik juak ku perasan benda tuk.. P nway, Melayu Boleh!

Kujie said...

he he he... sebab tu banyak 'farmasi' tepi jalan...

Siti said...

nang rajin goggle...penemuan hebat! Kamek rasa boleh masok Harian Metro :)

Nono Fara said...

Hahahaha...
Tapi rs ingga juak aie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails