SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Wednesday, March 24, 2010

Lady Ga-Go?

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada dirik-dirik yang tengah maca ya....

Astafirullahalazim... Ngucap ku nangga fan page di invite oleh kawan ku. Kali di antara tak orang dah jadi peminat si Lady Gago tok... Tok la Page nya, Tanggala tak orang...
Yaaa.... Mempersembahkan kepada anda semua Lady Ga-Go! Stakat yang ku singgah tek nya dah ada sebanyak 3,212 fans dan ku asa akan terus meningkat dan meningkat peminatnya.

Setiap update nya, tak orang mok tauk apa respon peminat nya? Jum Terjah!
Yaa... itu dia!!! Kimak, Babi, Sial, Stupid, Sumpah seranah daripada peminat nya! Terbaekkk! Lekek-lekek ku tetak nangga dan baca respon peminatnya rah page ya. Aku nak nekan jadi peminat pun gik sik terdaya tok. Sidak peminatnya pun maseh konpius nya tok orang sine, ada madah thai lah, ada madah pilipin lah, ada madah melaya lah, apa lah, whatever!! Talk To My Hand! Sikda masa ku nak carik dari ney asal si Gago tok.

Antara gamba-gambar meletup dari Lady Ga-Go... Saksikanlah...
hahahahaaa!


terbaekk posing nya tok! kalah model!


baju ya nang mengiurrkan laahhhh...
iyerrdehhhhh... seksilaa kata dirik nya tek...


haahhaahaahaa.. Bulu kaki gik sik di buang nya... bllueeeekkkkkkk!!!! Pegi la tak orang page nya mun nak nangga gambar-gambar seksi daripada Lady Ga-Go tok selanjutnya. Banyak gilak gamba nya. Nak muntah nyawa ku molah post tok nangga gambar-gambar seksinya ya. Tapi polah juak ku post tok. Ya ku heran juak. Hahaha... Bait-bait tak orang luar ya kenak virus Lady Ga-Go tok klak.

Sik tauk ku la apa motif si Lady Ga-Go molah page nya tok. Adakah nya mena camya? Adakah nya seorang yang normal tapi palak gila-gila? Adakah nya nang gila? Sik hingin ku nak tauk. Sakit palak ku dah tok. Cukuplah stakat tok post ku pake si Lady Ga-Go tok. Makin tambah glamer nya jak nya oleh aku klak. Damn!!!

p/s: Mun tak orang rasa nak jadi peminat Lady Ga-Go, silalah layari LINK tok.

17 comments:

kenwooi said...

lol wth...

mr_abs said...

cakoww..hahahahahahaa

ada ku diat ptg tek. yarabi. muntahku pokkk..hahaha..seksi la asanya pokk...yedeh berlipat indah kaki nya lam aek. seksii sekali. hahahah

paling aku xpat terimak, eksen ngepit dadanya pok. ada boobsla tek.....yerr..hahahahahahahahaha....

taiklah nya ya. hahahahaa

IyouweBlog.com said...

omg..... no comment

nanged u. Have u tried mouse noodles? haven't? nang & try it now!

Faizal n Fashitah said...

Shiohhhhh...wakakakaka...lak ku intodius Lady Gago tok ngan Sen jak wakakakakaak!!!~~

Hajib said...

Lady Gago tok nang sik sedar kedirik laaa... asa kacak jak... hahaha..

Naxirah Shiitake Omera said...

yaheh. mek la salah sorang peminat nyaa. lam pinscrin ktk ya ada kmk komen cya, rah dibah. naxirah shiitake. knk x print nok comment kmk. pat mek tmpg glemer. ehehehehe. shioo. nya ng sexay bha

odio- harus dperkenalkan dengan sen *nya agak gersang tgga mek. ahahahha

Hajib said...

Nax-> sik pasan mek ktk ada komen... sengaut mek prinskrin yaa takut muntah lak... hahaha

SweetyMui2 said...

wekkk..gelik nangga eh..haha!

Beautiful Stranger said...

jujur mek madah ah..nang rasa mok muntah!! mun nya nang muka kacak..sik mek heran koh..x mek lalek dgn pondan/nyah yg muka kacak..tp yang muka jadi laki pun sik jadi.. jadi pmpuan pun sik jadi..adoh2...

sandal kecik said...

kahkah..ya jak mampu kmk kata kata

Hajib said...

Mui2-> tutup mata tak.. muntak lak..

vivian-> yalatek... dah tauk upa dirik camya.. ibohlah gago jadi pondan oow... hehehe

sandal kecik-> banyak kit kah kah ktk ya... hehehe

Felicia F. Ramzi said...

omaigod..
bul dad nya..masih tebal bergolong.

omaigod..
bodynya.. gempal berlipat.

omaigod..
bibirnya.. ning baizura.

omaigod..
kakinya.. berbul bul halus.

omaigod..
kulitnya.. tone sik even.

Astaga..

Hajib said...

ahmoi-> omaigod... hodohnya dia... yala konklusinya nak?? hehehe

::SuePrettyInPink:: said...

mula2 mek pk ktk superimpose gambar tok..dh mek check kat fb duhal bena2 ada.

Hajib said...

Sue-> ini memang benar!! kenyataan kehodohan!! hehehe

9holic said...

xda nemu gik page miak ya. ingat nak jadi fan tek. cewah.

Tey said...

aiiii.. gelik ku nangga... ada juak ku try mukak2 koh tp dh di delete nya asa ku.. sapa ndak ka lady ga-go ya ho..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails