SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Thursday, March 4, 2010

Kontest Isik Dialog Katon

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca...

Ada tak orang nangga katon debah tok? Sengaja aku buang dialog sidak duak tok. Dialog sebenarnya dialog orang puteh tapi ku asa kurang lawak dialog orang puteh ya. Sik tauk la aku tok nak sik makan gilak lawak skema orang puteh ya.

Ari tok ku asa nak molah permainan sikit. Kira kontest la nak dipolah aku tok nak? Ku harap tak orang sporting la sikit ngan aku sak nampak lebih meriah. Senang jak permainan tok. Tak orang pikey la apa dialog best pake katon atas ya. Mun dapat tak orang polah dialog nak paling lucu la pake katon ya tapi mun tak orang asa nak molah kisah sedih sik juak apa. Polah Dialog ya rah ruang komen post tok jak. Senang jak nak?

Oleh sebab tok dah di kira kontest. Jadi mesti ada hadiah nak? Oleh sebab ya, pemenang yang paling kreatif dan lawak dapat molah ku tetak sampe kerin gusik akan menerimak adiah berupa review blog pemenang ya daripada aku di blog aku tok. Mun sikda blog, ku review la apa-apa akaun media sosial yang tak orang ada macam Fesbuk ya. Ya jak yang ku mampu stakat tok. Tok pun cuma pake nambah manis nya sikit di alam blog tok sik la suram gilak blogwalking jak keja nak? Tol sik? Tol Bintawak tol nak?

Tarikh tutup sampe ari minggu tok jak 7 Mac 2010. Pemenang akan tauk pada ari Isnin tok 8 Mac 2010 di post terbaru blog tok untuk ariya.

Sikda idea nak molah dialog ya? Tok ku merik contoh.

Ompuan: Kitak berak sik plas jamban ya...
laki: Dah kamek plas jamban tadik laa...

Ompuan: Bulak kitak.. masih juak ceret tak menempek rah dinding jamban ya

Laki: Bena ndak ka padah nya... ntah2 nya yang ceret rah jamban ya tek...

Ompuan: Palakkkkkkk kitak!!!! GILA KU KAKA NGAN LAKI TOK EH!!


So apa macam? Dah ada idea sikit? Slamat mencuba!

19 comments:

Beautiful Stranger said...

HAHHAAHA...dialog ktk ya cukup lawak k tetak..hahaha adoh..lak pikir lok..

Hajib said...

BSI-> coba-coba jangan sik coba!! hehehe

mizara said...

BAGUS KONTEST TOK EH..MEK NAK JOIN LOK..PA ADIAH TEK JIB? PADAH LOK..

Hajib said...

mizara-> ada mek madah sia... mun tak menang... mek review blog ktk jak rah blog tok... ya ajak mek mampu polah stakat tok... kekeke... cobala jangan sik coba... hehehe

Hazrie said...

Rempuan: Bila ktk maok tek?
Laki: Maok apa?

Rempuan: Maok lah... nak dipadah ktk ariya ya bah... alu lah lupak.

Laki: Maok apa ya owh? Apa kmk tok sik ingat rasa da mintak apa2 ngn ktk koh...

Rempuan: Ktk tok eh! Ktk mintak kmk cia sekerem ariya nak? ya pun lupak ka? sekerem 20sen kedei Limah ya! Belukuk na juak laki tok!

Hajib said...

Hazrie-> hahahahaha... otak ku nak belah kunin ya dah lain pikey tek... terbaek! bagus3...

p/s: penyertaan di terima. :)

Faizal n Fashitah said...

Aaa bleh la ku cuba juak tok lak ehek.. lak ku ngkah dialog lam katon ya jak lak.. bok ada feel skit ehek. Ku copy lok katon ya ah XD

AmirFX said...

Rempuan: Bang, kmk asa nak berak.
Laki: Berak lah sia.

Rempuan: Ney kmk nak berak ktk ada d sitok.

Laki: Kaktok kmk nutup mata sebelah.

Rempuan: Aih! Ngereco ktk ya. Pulang ke kpg senggoleng gik ktk nun ehh..!

Hajib said...

FnF->bro.. mun dah polah link kan ke post tok.. senang ku detect... kekeke

AmirFX->hahaahhaahahahahaha... lekek-lekek ku tetak... hahaha... btw.. sine kpg senggoleng ya?

p/s: penyertaan AmirFX diterima... :)

mizara said...

link kedak ney tok..camtok kah?

Laki:Deng, malam tadik kitak bekentut jak jak masa tido. Kuat gik bunyinya..kalah bunyi kentut kamek. Baunya pun nyaman nar..sampei sikpat mek tid..kalah bau lansang bantal mek

Bini; Menar ndak kah padah kitak ya? Selamak mek nikah ngan kitak lom pernah gik kamek bekentut depan kitak eh..boh nak molah bulak bah…

Bini: Kitak empun ya kuat bekentut..raja pengentut lamak tok..kamek gik dikatanya pandei bekentut indah..sik mek rajin eh..

Laki: aihh kenaklah juak sik menar..kitak ne lah sedhar ..time kitak tido kitak bekentut..sik mok juak nya ngakuk koh..

Bini: UDAH MEK MADAH KAMEK SIKDA BEKENTUT..SIKLAH!!..NANG NAK NYURUH KAMEK MANAS KITAK TOK NAK??..DOLOK MASA GIK BERGEREK BUKAN MAIN LAGIK KITAK MADAH SIK KISAH MUN NAK BERKENTUT DEPAN KITAK..BAU KENTUT PUN ARUM BULAK SAMA NGAN BAU MINYAK LONDAR NAK???!!!..lommmmmmmmmmmmmmm

Hajib said...

hehehe boleh lah...

p/s:penyertaan mizara diterima

Redbloodsnow said...

wahhh..ada kontest eh. lak free mek nk join juak eh :P

Hazrie said...

Nang leh tahan juak lawak ktkorg tok suma... kagum ku ngn idea miak swak suma tok... Nak kpg senggoleng ya tek pun best juak... Cney kpg ya? belah2 tebeduk nun ka? ehehe

Faizal n Fashitah said...

Link idea dialog aku ada kat sitok....

http://terbiut.blogspot.com/2010/03/mengisi-dialog-katon.html

erolnukman said...

aih...idea..idea...lalu sik dtg2 idea tok eh..hehehe

Hajib said...

bro Audio-> pernyertaan FnF diterimaa. terbaekkk!!! hahahahahaha

erol-> lamak juak u mikey tek.. bro audio 4 igek skali dipolah nya... hehehe

Felicia F. Ramzi said...

kerin.
pastok lah.
gik kul 8.46 pagi..
ngantok! :P

Felicia F. Ramzi said...

Gelpren: Yang, kmk nak kakar dengan kitak tok..

Boypren: #%^%$#$%^....

Gelpren: Yang, kitak dengar sik??

Boypren: #%%^$#?? $%$#$#$%$#...

Gelpren: Coba berenti gik kakar makey simbol2
ya eh! San nyawaku tauk sik..lelah ku nak
tanslet! $%^&%!!

:P

Hajib said...

ahmoi-> hahahaha.. dari planet ney ndak ka gerek ompuan yaa?? hhaahahaha...

p/s: penyertaan Felicia diterima... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails