SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Thursday, March 11, 2010

How To Make Love?

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog yang sik seberapa tok... :)

Pagi tok tek aku bukak la blog Vivian Beautiful Stranger Inside, cam besa la nak berik pendapat ngan post terbaru nya tek. Tiba-tiba... Waaa... ada barang baru rah blog vivian ya berupa Twitter Updates. Jadi aku pun nak ngkah tweet rah blog aku tok. Coba punya coba sik juak dapat-dapat ngkah tweet alu aku amik keja senang ku Google jak la on How To Put Twitter On Blogger blog. Baruk jak ku ngkah HOW lam search engine ya. Tak orang mok tauk apa yang kua first skali rah search recommendation? Jeng jeng jeng...

Tangga tak orang, How To Make Love paling banyak carian rah Encik Google ya. Tempat ke 3 dimenangi oleh How To Get Pregnant. How To Kiss pun top 5 juak. Paling menggelikkan ati aku adalah di tempat ke-6, How I Met Your Mother. Nak lain ya malas ku nak crita buat masa tok. Jadi aku nak molah ulasan sikit la pasal HOW yang ku dah Bold kan tek.

How To Make Love - Lam bahasa pasar nya Camne Nak Bikin Cinta. Mun dapat di cek laki or pompuan ka yang paling banyak Google benda tok makin la best bercerita ow. Aku sik juak pernah terpikir nak google benda camtok. Bila ku klik jak How To Make Love tek. Kuar la website e-How di ranking pertama carian Google tek. Then ku masok la site e-How tek. Tak orang mok tauk apa isik nya? tak orang singgah la ke LINK tok. Aku copy pes cara pertama jak la How To Make Love rah site ya tek.

Step 1 - Find a willing and clean partner. Ideally, you and the partner will be in a serious, monogamous relationship. While casual sex could be fun, it can lead to painful or life-threatening sexually transmitted diseases (STDs) and unwanted pregnancy.   


Benda camtok la nak nyuroh seks bebas berleluasa dalam masyarakat kita. Bukan ada nyuroh Nikah kah dolok di ajar sidak tok. Tang ada nyuroh carik partner yang dah bersedia dan bersih mun nak bikin cinta. Ish ish ish...  Rusak-rusak...


How To Get Pregnant - Camne nak dapat beranak. Nak tok ku nak berik nasihat ngan pembuang-pembuang baby yang bodoh di luar sana. Tangga tak orang brapa juta orang search nak cari cara suroh pat beranak. Tak orang yang bodoh ya ilek-ilek ajak nak buang anak dan buang baby sia sitok. Mun sikpat nak jaga, antalah ke pusat penjagaan or rumah kebajikkan yang sepatutnya. Kompom ada orang mok ngangkat anak bah. 


How To Kiss - Camne nak bercium lam Bahasa Sarawak. Cara nak bercium pun rami berjuta orang carik ow. Heran juak ku. Susah ka nak bercium. Cap cap bibir dirik rah bibir bini ya dah la.. Kekeke... Tak orang ada juak nak bercarik benda camtok ka? Hehehe...


How I Met Your Mother - Camne kamek nak berjumpa ngan mak kitak lam Bahasa Sarawak nya. Nak tok la yang paling lucu asa ku. Aku rasa benda camtok sikda masalah ngan kita orang Malaysia tok. Orang puteh jak yang bodo-bodo susah gilak, takut gilak nak jumpa mak bapak chan sidak. Tol sik?


Well, Nang banyak orang Google pasal Love, Lust and Relationship tok. Biasalah kan,Ya la antara part paling kritikal lam idup kita. Tapi yang menyedihkan tek ada benda yang sik patut di ajar senang-senang temu rah internet tok. Jadi ku arap gunalah internet tok sebijak-bijaknya dan kurangkan penyalahgunaan internet tok kepada pesalah-pesalah guna internet di luar nun. Ku tauk rami bah sidak ya. Daa~~







21 comments:

Kal Jis said...

nang lucu, ku pun gik kekekeke kat situk..

Hajib said...

Kal Jis-> ilek-ilek mbak bertenang bos... hehehe

Beautiful Stranger said...

hahaha..thanks kerana mempromosikan blog saya tanpa bayaran!

well, syabas la ow dah ada widget baru rah blog.

perlu blaja juak eh mok ehem-ehem tok..lak masuk lubang lain..hahahaha...

how i meet your mother ya jib bukan apa..ya tajuk cerita ya bah..drama bersiri..

Hajib said...

vivian-> ya ka? drama duhal... sik mek tauk... kekeke... coma-coma org puteh kenak anok... hahaha

kenwooi said...

How I Met Your Mother is a famous sitcom.. that's why peopls search for that.. now you learn something new! =D

Hajib said...

kenwooi-> exactly mr Ken... i should watch that sitcom... hehehe

Faizal n Fashitah said...

Aaaa...biasa la tenet penoh ngan info bah. Minak terpulang pada individu camne sidak mok memanfaat/mengontrol/menggunakan/etc segala maklumat2 tok tek.. XD

shafiq08 said...

love 'how i met your mother' !


http://belogbagus.blogspot.com/

chuck said...

nang best juak ho..hahaha..

Hajib said...

bro audio-> mena kata dirik.. saya setuju! :)

shafiq-> aku baru tau menatang tu.. kekeke

chuck-> yang nyaman mestila best... hehehe

Beautiful Stranger said...

cerita ya kacak...!!

mizara said...

bagus la semua info ada dlm tenet bah..dari A sampei Z semua ada..arum bulak camne nak masuh tangan pun ada..

Amirah Rashid said...

haha. how to get pregnant pun ade??
:D

ezzati said...

pandei pakai google search punye..heeh

::sueprettyinpink:: said...

how i met your mother ya kali cerita kali. nak kah ada cerita ya.

Hajib said...

vivian-> kacakka? leh mek nangga juak tok.. hehe

mizara-> yala.. internet tok dunia tanpa batas.. ehehe

ezzati-> memang patut pandai.. kekeke

sue-> nang crita.. kmk baruk tauk juak.. kekeke

AmirFX said...

Info yg berguna... Lamak dah sik googling.... Nice one...

Hajib said...

AmirFX-> ada tersalah info ku brik.. nasib dah di perberbetol oleh para pengomen... hehehe

joynstar said...

hehehe....tersasar indah dari tweety story pegi howto bagai. p bena la omputeh nang nya skalor, barang senang bagi kita susah bagi sidaknya. tapi kita pun skalor juak la di mata sidak. hehe

sandal kecik said...

hhaha nang lucu..benar ya pok..how to get pregnant..bkn sng org dh kawen mauk peknen kdg².mauk amik masa dua tiga thn kdg..org sik kawen..sng jak oo...dlm dua tiga minggu jak..terus peknen..

Hazrie said...

How to google ada sik owh? hahaha.. Well, mun nya beguna, sikda org nak make tenet tok. Nak sik beguna? da juak org yg mok nangga. So, yg nak make apa2 lam tenet tok, kita nangga niat kita. pa yg kita nak carik. mun nak carik bagus, bagus lah jadinya. mun nak jaik, jaik juak lah di carik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails