SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Tuesday, March 23, 2010

GengBlogger di Serang Lanun

Assalamualaikum dan slamat sejahtera kepada rakan-rakan alam siber ku....

Dalam ari marek dan ari tok mesti tak orang ada nangga Authentication Box GengBlogger keluar bila masok jak ke blog tok nak? Tok la ku nunjok contoh Authentication Box ya mun tak orang make browser Google Chrome.
Ada nak tak orang nemu Authentication Box nok di tengah ya? Sebenarnya aku pun sik tauk kenak Box ya muncol rah blog aku bila jak GengBlogger ada masalah. Miss jak kali. Ya la ku tengah hairan bin ajaib dengan GengBlogger tok. Mun tak orang yang member GengBlogger ya nang akan tauk la GengBlogger kinek tok ada masalah teknikal sik pat masok page sidak. Ku asa kenak serang lanun kali GengBlogger ya. Yalah alam siber tok ada juak lanun. Bukannya rah Filipina ajak yang banyak lanun. 

So, ku mintak maaplah atas ketidakselesaan tak orang dengan masalah GengBlogger Authentication Box tok. Aku nak ngator pun kurang pandai. Mun ada yang hebat di luar sana yang dapat nulong aku pake ngelak menatang ya kuar lagik. aku sedia berguru. Hehehe... Okaylah ... Ya ajak yang ku mok padah stakat tok... Daa~~

p/s: masalah tok telah di solve oleh aku dikpun.. terima kasih kepada aku pun. hehehe


10 comments:

audio said...

Aok yalah..ada ku nangga box ya mala jak kuar, tapi ku tutup ku terus la.. simok ku ngkah username n password segala.. ku takut benda ya kedak Password Hijacker ba...

Hajib said...

audio-> dah setel dah menatang yaa... sidak gengblogger ya lom setel2 gik.. susah juak bila site dah sukses.. ada ajak orang yg dengki.. huhuhu

shuko said...

orang swak eh..hee..bes li baca blog dak tok..

Beautiful Stranger said...

kmk pun ignore jak..sbb sikda kaitan alu jak. bukan mek gengblogger pun..tedah geng blogger..ada prob server cdak ya kali......

gney ktk setel?

Hajib said...

shuko-> ali juak bes shuko oow... hehehe

vivian-> mek buang badge gengblogger ajak.. kan image hosting ya sidak dirik juak... sik server sidak prob ya... kenak hack kali ya..

fLoRanCe said...

ada juak lanun hooo...hehehehe....mek xda kenak serang lanun coz x join geng blogger ya....heheheh.........

AmirFX said...

Apa benda ya? KEdak semak samun jak... Nway, congrats sebab dpt ngatur kedirik.. Kelak2 leh share...

Hajib said...

flo-> jangan ktk... sine2 pun ada lanun... hehehe

AmirFX-> gengblogger komuniti blog ya kenak hack... yala effect kejap ke blog tok stegal ada ngkah badge gengblogger ya..

::SuePrettyInPink:: said...

kmk da juak knk masa mukak blog ktk marek..p mek engkah jak username n password..mek xtauk bah.

Hajib said...

Sue-> oo yaka... masalah teknikal sidak gengblogger ya.. spatutnya ktk tekan X jak.. tpi sikdahal laa.. sikda lagik dah menatang yaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails