SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Thursday, March 18, 2010

BMW Dan Proton BLM

Assalamualaikum dan slamat sejahtera kepada semua sahabat-sahabat yang rajin maca blog tok... Smoga hari yang indah untok tak orang semua!

Awal ku bangun ritok stegal blakang ku sakit mbak tido salah bantal asa ku. Plek penyakit ku tok sik pat nak lekek-lekek tetak bak kata orang kita or ketawa terbahak-bahak bak kata orang melaya. Ada orang madah cara nak ngubat penyakit salah bantal tok paluk blakang pake bantal. Mujarab ka? Kenak sik paluk pake kayu skali sak berasa lagik nak daripada paluk pake bantal ku yang lembut dan empuk itu. Hehehe...

Okay, Balit kepada cerita sebenar yang ku nak poret ritok. Marek nak masa kua ngan kawan ku anta barang pegi Sematan, jaoh perjalanan, makin panjang la loyar burok mek orang. Antara benda nak best dan lucu asa ku di klaka mek orang marek pasal BMW dan Proton BLM. Tak orang tauk sik apa persamaan Proton BLM ngan BMW? Sik tauk nak? Okay... Sah tak orang sik tauk... Tok la ku merik jawapan ngan tak orang pake tak orang men teka teki ngan geng tak orang. (Brapa banyak tak orang daaaa)
gambar hiasan di tut dari google

Salunya BMW dikaitkan dengan laki, BEST MAN WIN. Ayat nak salu pake golongan laki mun berebut ngan pompuan. Tol sik? Tol Bintawak nak? Kacak sik BMW aku atas tok? Sepa asa mok numpang, padah jak.
gambar hiasan yang di tut dari google

Bukan BMW ajak, Proton BLM pun dapat dikaitkan dengan lelaki. Tak orang tauk sik apa? Sik tauk nak? BLM tok sama juak ngan BMW sebenarnya iaitu BLM berdiri untuk BEST LELAKI MENANG. Hehehe... Jangan marah aaa... Daa~~

p/s: Mun tak orang ada cara-cara pake ngubat salah bantal lain. Share ngan aku aaa.. tensen ku sikpat tetak mena-mena tok. :)

21 comments:

mizara said...

mun mok bait caranya pilih bantal betol pakei tido ..mok kitak tido nguli/muli gilak nak?..

Hajib said...

mizara-> hehehe... sik la mek tido nguli.. kmk tido sigek position jak sampe bangun... kekeke..

::SuePrettyInPink:: said...

mun sakit blakang xtauk mek nk ngubat nya..mun sakit tengkok salah bantal tauk lah..

::SuePrettyInPink:: said...
This comment has been removed by the author.
Beautiful Stranger said...

yerrrrrr...ya la dimaok mek riya..rasa kejantanan jak..psst..blog mek private lok..gik maintenance.

Hajib said...

sue-> yala mek eran... besa geruk sakit.. tok blakang gik sakit... huhuhuu

vivian-> nang sentiasa di mentenen la blog nya... bagus3... hehehe

Aku Lah Khairul said...

yerrr..apa ndak kah best lelaki menang ya kah..

Hajib said...

Khairul-> hehehe.. apa ktk rasa? kekeke

Kal Jis said...

saya menang motoooo!! (power root) :P

Felicia F. Ramzi said...

tukar jak tilam ktk ya ke tilam aek.. mesti tilam ktk ya keras kedak batu, yalah sakit belakang.
*erk, best lelaki menang..eheheh... cun

Anonymous said...

mun xmok sakit blakang gik, pg normah, operate buang bahagian blakang kau bos... hahaha...

SweetyMui2 said...

salah ya jib..BMW~bring more women
ya bok betul..hahahhaa

fLoRanCe said...

hahahahaha.........mena ati jak mek bc apa persamaan tek ya duhal..hehehehe........

paluk pake penyapu jak gk jib mun pake bantal x mujarab..hehehehe...

Hajib said...

kal jis-> tahniah kerana menang moto!!! hehehe

ahmoi-> berrduuuu make tilam aek... mahal gilak ya.. hehehe

mui2-> biar bena apa pdh ktk tok?? hehehe

flo-> nya alu nak maluk kita make penyapu.. ya nang amik kesempatan laaa.. hehehe

Faizal n Fashitah said...

Wakakaka...sempernaa eh.. bencik ku nangga persamaan BMW ngan BLM ya wakakakaka...

Anonymous said...

raget abis. hahahahaaha!

AmirFX said...

BMW maseh lagi d hatiku... Best MAn Win... BLM Boleh Lah Makan... haha...

Hajib said...

bro audio-> baruk dirik tauk.... kekeke

Amir-> ne pat BLM makan BMW.. hehehe

am-rie said...

ada sigek gik persamaan..duak2 ada stering bro..haha..
nang mcm2 jak..
jauh travel kali sakit pinggang ya..tampal koyok cap kapal api jak..

Hajib said...

am-rie-> mun persamaan camya nang byk... stereng, tayar, spakplak, redio, enjos dsb... hehehe... aieee... bukan kapal api ya cap kopi ka? hairan. hehehe

SweetyMui2 said...

aie benalah..bring more women..lecturer mek pdh..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails