SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Tuesday, March 23, 2010

100th Follower!

Assalamualaikum dan slamat sejahtera kepada semua pembaca seantero dunia!

Wahhsehh!!! Bukak-bukak jak ku blog tok pagi-pagi tek, sesuatu yang ku tunggu sudah tercapai iaitu 100 orang follower! Blog tok baruk jak berumor 3 bulan dan alhamdulillah ada juak yang sudi menjadi pengkritik tetap blog tok dan pengikut dalam diam (silence reader). Trimak kasih kawan-kawan semua! Tak orang memang terbaek dan amat ku hargai!

Juh kita nangga sepa ndak ka 100th follower blog tok...
Ada tak orang nangga atas ya? kacak ada juak nombor dah 3 angka. Dan follower ke 100 blog tok tek ialah gadis manis bernama Hayatul Akma @ Ima. Juh kita terjah nya cek nya tok ada blog ka sik...

Setelah di cek, rupa-rupanya si Ima tok ada blog juak. Tok la blog si Ima tok...
Hayatul Akma, If you want the rainbow, you gotta put up with the rain (Mun tak orang mok pelangi, ngkah tak orang ujan), Blog ni untuk suka-suki jer... v(^ ^)v...  

Tangga tak orang rah about me blog Ima ya... Jaoh ado juak nya, nya tok orang Sarawak tapi berada nun di United Kingdom nyambong study nya sia. Aku sebagai orang Sarawak merasa amat bangga nak banyak juak orang kita belajar jaoh-jaoh nun. Aku dolok jaoh juak sikit belaja tapi cuma mampu menyeberangi laut china selatan jak. Hehehe...

Isik-isik blog Ima tok pun best-best juak seperti personal life nya, girl stuff, kisah nya blaja sinun, fesyen, dan lain-lain. Macam aku yang terperok rah Bumi Kenyalang tok, mesti ingin juak mok tauk camne idup orang kita di sinun nak? Bahasa di pake nya pun senang di paham dengan gaya bahasa nya mpun English campor BM (sik mok cuba bahasa Sarawak ka ma? hehe).

Tak orang singgah-singgah la juak rah blog si Ima tok spread juak network tak orang ya. Klik sitok mun nak singgah ke blog nya. Best bah molah network rah alam maya tok. Walaupun keluar pasar macam sikda kawan, tapi di alam siber rami kawan duhal. Femes bak kata orang tua kampong aku. Hehehe.. Ku harap Ima akan slalu la update blog nya share-share juak stori nya di sinun.

Okayla, ya ajak la stakat tok, Thanks to Ima sebab jadi follower blog tok dan tahniah sebab jadi follower ke 100th dan sebab 100 lah blog kitak di review rah blog tok sebagai penghargaan kamek kepada follower kamek. Suka ka sik suka ka kitak ngan review kamek ya, trimak jak lah aaa, dah terpolah dah. Kekeke... Daa~~



16 comments:

Faizal n Fashitah said...

Uihh dah 100 follower dah eh ehek tahniahh. Blog ku tok.. nunggu 4 taun gik bok la sampei 100 kali ehehe..

Hajib said...

bro odio-> tenkiuk bro... i tok giat molah promotion.. yala cepat.. mun u giat molah promotion juak.. i rasa dah meletup dah blog u yaa... kekeeke

Faizal n Fashitah said...

Eh?..bok la ku pasan Blog aku rah paling debahhh skali lam bloglist ko duhal hoh. Mesti ko salah amik address tok. Coba ko tukar ngan address RSS ku tok: http://terbiut.blogspot.com/feeds/posts/default

Hajib said...

bro odio-> yala i heran... mala jak pob ngan rss blog u sikpat detect padah nyaa... ok set.. i tuka nya...

sandal kecik said...

tahniah..byk dh ya..kmk br jak 13 org kahkahka..sik hal la.

::SuePrettyInPink:: said...

owh tedah F n F..nya pun mdh bloglist nya kat debah skali..hihi.. ;p

Hajib said...

sandal kecik-> tenkiuk... ilek2 jak ktk.. klak2 rami la nya... hehehe

Sue-> yalatekk. bro odio pun RSS ada problem setiap kali mek cuba ngkah blog nya rah blogroll ya.. now dah ok...

AmirFX said...

Tahniah2.. Aku lom gik smp 100 polower... Nang rajin dirik review... Chaiyok2!

Hayatul Akma @ Ima said...

aih2.. makseh banyak2! sik sangkak bertuah juak jadi follower kitak yg ke-100 hehe. makseh banyak2 review blog kmk keh! terharu tok ahahaha

Hajib said...

Ima-> wahsehh... awal ado juak bangun... pagi2 butak dah blogwalking ka? hehehe.. btw... ya penghargaan untok follower kmk... wajib di polah... neway tenkiuk jd follower kmk... teruskan berblogging.. renung2kanlah dan slamat beramal... hehehe

avar said...

kelak mek akan polah review for those jd follower mek yg ke50! tggu! eeeeeee...sikmok kalah ah..hehe

syabas! dah rami follower.kalah mek..huhuh

BSI a.k.a avar

Hajib said...

AmirFX-> biasalah kedong gik banyak masa free tok.. yala digunakan sepenuhnya.. hehehe

Hajib said...

vivian-> sikda kalah menang.. lain org lain objektifnya... hehehe.. klak kmk support ktk!! hehehe..

Naxirah Shiitake Omera said...

yahh. hehe dahda seratus. kmk dh setahun berblogging... baruk 22 orang yah yah *nada jeles. MATI LA MATI LA . hehe. keep it up hajib yerr kembang kempis idong ima ehe~

EDDY DY said...

Tahniah...moga blog tak trus maju ke depan...

Sharinginfoz said...

tahniah nanti boleh dapat banyak lagi followers. keep it up....

Jumpa Doktor Gigi

Melancong Percuma???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails