SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Saturday, February 6, 2010

Top Commentators

Ada tak orang nangga side bar blog tok? Aku dah ngkah widget baru iaitu, PengKomen TerAktif. Sepa-sepa yang rajin nak komen rah blog tok, nama nya akan terkeluar la di widget ya. Ne tauk nak aku tek tuija juak nak molah contest pengkomen teraktif nak? Stael sik? hehee...

Sebenarnya banyak gunanya menatang ya. Yang pertama skali ofkoz la bagus pake blog tok. Widget ya akan menambahkan bilangan responden rah blog tok. Baruk best nak tulis-tulis, taip-taip pasya ada orang baca dan respon ngan tulisan kita. Baruk makin semangat kita nak meneruskan kehidupan di dunia blogging tok.

Yang Kedua nya, bagus pake tak orang yang aktif komen la. Bila nama tak orang dah terpampang rah top 5 pengKomen TerAktif widget ya. Otomatik nama tak orang Link terus ke profile dan blog tak orang. Atleast dapat juak menambahkan traffik ke blog tak orang juak nak. So, apa lagik, walaupun penulisan aku tok agak merapu, komen-komen jak lah, ada bagus juak pake tak orang. Daa~

13 comments:

Amirah Rashid said...

mana dpt widget tu eh?? :D

Hajib said...

try pg link ni.. http://alturl.com/rdbs

Beautiful Stranger said...

best juak ow..try lok..mek mok ngecek sapa top komentor mek..hahaha

Hajib said...

siboh cek jak.. ngkah trus widget ya.. sak org berebut-rebut nak komen post ktk... kekeke

Khairul Antasha said...

ada mek engkah ariya.kakya d remove mek gik..hehe..

Hajib said...

oooww yaka... best ba ada menatang tok... kekeke

Beautiful Stranger said...

tapi mcm leceh dan mls mok tukar2 kaler2 kuning ya..eh..kelak2 lok..

Hajib said...

byk gik nak lain sebenarnya yg senang.. copy paste jak.. tp not working... nak tok ajak yg jadi... huhuhu...

ezzati said...

org srwk???mek dolok study kat unimas..hehe

Hajib said...

aok... org swk.. bagus la... pande la ktk maca belog mek tok.. kekeke

mizara said...

kedong kamek paling ngetop takat tok merik komen..nak komen lagik lok wahahaah...apa jawapan bilit ya tek?

Hajib said...

mena juak ehh.. lupak indah jawapan bilit ya tek... tangga ktk rah komen teka-teaki ya.. kmk ngkah sia.. hehehe btw.. tq koz menjadi pengkomen teraktif kmk.. kamu memang supportive! yeahhh!

Redbloodsnow said...

psstt...mek bok engkah widget tok dlm blog...hikss.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails