SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Wednesday, February 24, 2010

Kiut Dari Magibon!

Mun tak orang kaki youtube mesti tak orang tauk ngan Magibon tok. Nang glamer nya rah youtube. Aku pun sik tauk apa yang nyuroh nya glamer gilak. Tak orang tauk ka kenak? sik nya kenak, miss jak.

Video nya rah youtube ya kebanyakkannya show dirik nya jak. Bukan ada klaka apa-apapun. Diam jak nya. Dah nak abis video nya madah babai. Ya jak! Tapi view nya berjuta-juta. Mun tak orang sik cayak search la tak orang nama magibon rah youtube.

Video debah tok ku moleh perbandingan antara aku ngan nya. Sepa yang lebih kiut. Tak orang jadi judge. Ku ne pat nak nentu sapa kiut gik nak? Kekeke... Daa~~

14 comments:

fLoRanCe said...

opis mek block u tube...hahahaha...blt lak mek ngecek sapa lebih cute ahhh..~~!!!hahahahaha...
mek xpdt view video ktk tok........

Hajib said...

flo->sik best nya opis ktk ya ehh.. hehehe

AmirFX said...

10 jarik nait katas semua aku berik ngn kau! hahahahaaa....

mizara said...

oo magibon tok ..ada mek nangga videonya kat u tube marek..gg miak tok jaik..miak tok glemer kenak kutuk urang abis jak nya dipolah pakei joke oleh urang ..tedah

Hajib said...

amir->wahsehh... sepuluh jarik?? terbaekk!!!! kekeke

mizara->yala... nang gigi nya berterabur... arap mata jak besar... dan ya la menguatkan lagi nak baju merah ya kiut lagi dari magibon... kekeke

joynstar said...

haha...bukan bunyi aku nak meydo...mwahhahaha...abis youtube ditanga ku. huhu... aksi2 skalor di VA ya nang boleh empas jak.

and aok gigi magibon-chan ya jaik, ya nya sikda dialog lamak berYT. hehe...ei...sikpat buang heyo...

Hajib said...

joynstar->aiseman.. abis video d tangga u... video lamak suma yaa.. apapun tenkiuk aa sudi menonton suma video yaa. hehe.

How Jun said...

:) heya

☯❤Embun Malam❤☯ said...

Jib, mek tetak jk... xpat mdh apapa... dah cool towk tek baruk ngomen... tedah perut mek cramp mbak tetak...

dukunlintah plk said...

skalo hahaha

f.loren said...

semmmmmmmmmmmmmmmmperna!

Ms_Mui2 said...

lucu juak..haha..sakit perut tetak..

Aida The Pink Goddess said...

hahahahha, boleh ngalah hot magibon tok.hahahahaha

FiqaSaleh said...

aku newbie sitok.. kira aku lambat lah ngga entri tok.. tapi sik pa lah owhh, aku nak komen juak..

lawak dah jak ktk berlawan mata dgn magibon ya.. hahahahahha...tauk ku miak tok.. sora nya kedak katon cita doremon.. :p

berambeh sitok lok baru ngammm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails