SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Friday, February 19, 2010

Ibu Carik Menantu


Stael sik asa tak orang nangga iklan tok? Ku dapat dari miak post rah Facebook tok. Macam bulak jak ada iklan camtok. Nang semangat la mak nya nak carik menantu. Yang ku heran anak nya bagus ada kerja. DOKTOR ya bah. Mustahil susah carik ompuan nak? Tapi sik tauk juak la. Rambut sama itam, bulu ketiak lain-lain nak? Kali nya ya jenis nak pemalu gilak ngan ompuan or nya dah pedap sik nemu-nemu ompuan yang sesuai ngan nya. Ya nya nyuroh mak nya carik bini k nya kali. kekeke... pande-pande jak ku molah spekulasi ow.

Well, sepa-sepa gadis sunti di luar sana ingin nak memperlakikan seorang doktor, boleh try call number yang tertera rah gambar ya. Atleast aku dapat juak nulong mengiklankan pencarian mak nya tok rah blog aku nak? Kriteria ada nya berik sia. Jangan takut sik perlu ada degree, nya cuma madah berpelajaran jak dan pengalaman kerja tidak diperlukan. Kekeke...

12 comments:

sayang said...

lerr .

fLoRanCe said...

pelik hooo!!! maka doktor..mena kali anggapan ktk ya...mun x pun nya jenis lembut koh..hahahaha....

hahahahhaa...mena pdh ktk bulu ketiak lain2...lain citarasa..heehehehehe..........

Felicia F. Ramzi said...

hahaha
pastok apply terus
yer..
hahaha
doktor tapi ..
sikpat cari jodoh sendiri..
mungkin gay..

Mr Kamikaze said...

Cam sik cayak kamek ngan iklan nie..cam bulak jak nie..

Hajib said...

sayang->komen terpendek pernah ku dapat

flo->lelaki jambu kali oow... hehehe

felicia->wahsehh.. alu nak apply nengar nama doktor... hehehe...

kamikaze->sik pasti juak kesahihan iklan tok.. mun nya bulak kita anggap nya a joke jak la... kekeke

mizara said...

mun menar ada la urg molah iklan gia..boh jakkk..nang kedeee la muka anaknya mun urg lain tauk..

Hajib said...

mizara->yala ooow.. bait x tauk reti malu anak nya... hehehe

☯❤Embun Malam❤☯ said...

aihhhhhhh... xda yg pelik koh... kmk pernah jumpa sorg kwn omputeh dlm flist fb mek, carik bini dgn status fb... yerrrr... nektowk nya da dlm proses mengenali ompuan yaaaaa *status nya mdh la*... ehekzzz... xslh mcuba... *bsangka baik jak lah... tp dlm otak mikir pelik juak...*

Hajib said...

embun malam-> ada juak camya ow.. tapi bagi kmk tetap pelik... kekeke

Jijahh @ f.k said...

hehehe .. macam nak cari pembantu klinik jer ... siap iklan ape bagai ..

Ms Tikot said...

Best juak iklan ya. Ya mesti iklan nak dipolah-polah ajk ya. X benar ya eh... tp nak... boleh juak coba call no ya nak owh. Hehehe.

cik EPAL said...

ada iklan pulak :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails