SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Tuesday, February 9, 2010

Boys Like Girls! ehh... Girls Like Boys!

Baruk marek ku terimak komen dari cik Mizara pasal rami ompuan yang menjadi pengomen blog aku yang baruk jak sebulan jagong tok (sebulan pun lom sampe). Mun tak orang sik cayak. Tok nya komen cik Mizara tek.
Mun cik Mizara sik madah tek, sik juak ku perasan. untuk mengukuhkan lagik penyataan cik Mizara tek. Tangga tak orang PengKomen TerAktif ku tok. Nang seranto-ranto pompuan.
Sik ku bulak nak? mun sik cayak juak, tangga la tak orang side bar ya. Ada nama sidak ompuan nak steady-steady rah sia. Hehee..

Setelah otak ku stimulet dengan semua fakta yang ku terimak. Aku alu beranggapan bahawa pompuan tok memang supportive. Suka tulong orang yang baru macam aku tok. Memang best nge blog bila ada responden. Tol sik? Bukan tol Bintawak aa. Thumbs up for pompuan! Applause!

Padahal aku ada juak masa blogwalking komen-komen blog sidak laki. Sik juak salah mun sidak nak komen balit rah blog aku yang sik seberapa tok nak. Stakat ninggal lepaq rah cet box ya ada la sidak laki tok. Aku sik perlu traffik ajak la. Aku maok Audience yang respon. Baruk steady nge blog kawan.

Ku asa orang laki tok nang sik supportive, sik suka gilak mengomen blog orang, tapi paduhal jangkaan aku salah setelah aku membaca blog Kak Jie tok.

Well... Boys like Girls and Girls like Boys but dont get me wrong. What I am trying to stress here is ngegeh juak ku nak skiping the London tek. Senang crita la, Laki lebih mensupport ompuan dan ompuan lebih mensupport laki. Biasala kan, hukum alam, sik perlu aku nak ulas dengan lebih lanjut gik.

Jadi nak mun tak orang masa register blog tak orang ngan nuff ya nak? Ada sik rah survey ya ngkah audience gender. Ngkah jak tak orang lebih lagik peratus opposite sex kitak orang yang membaca blog tak orang ya. Ya memang sudah menjadi fakta kinek tok.

12 comments:

vivian said...

hehehe..blog kmk tetap mpuan g komen lebih..
depend dgn sapa kwan2 kita juak..mun rami kwn laki..laki yg lebih komen..mun rajin komen blog org.,..rajin org komen blog kita..depend...

psst..mok tny..even org msk blog kta and sik click ad nuff pun kira traffic dan mendatangkan duit ka?

saya BSI @ vivian

Hajib said...

vivian-> yala.. depen juak ngan sekeliling blogosphere kita... hehehe.. mun sik klik, xda duit... ya jak la basic nya.. hehehe

Beautiful Stranger said...

owh..pelu click la owh..hahhaa

Khairul Antasha said...

ada juak nama ompuan Khairul Antasha ngegeh lam top commentar ya ooo...hahah..blog kmk sama rata..yerr..tp lebih kpd olaki..ahaksz...

mizara said...

lepas tok rami urang laki ngomen rah blog kitak jib...hahaha

Hajib said...

khairul Antasha->atleast ada juak pablisiti ktk ctok nak.. hehehe

mizara-> sik la asa nya.. bagus lah camtok jak sebenarnya... kekeke

vivian-> klik-klik... hehehe

Felicia F. Ramzi said...

oh ada namaku tertera..
sekali lagi, post tok di komen oleh hanya kaum hawa saja.
blog kmk, rami ompuan kot rasanya...sik juak kalak ngitong..mungkin sebab mek rami geng blogger ompuan dari lelaks or lelaks tok just plain malas untuk membaca apatah gik mengkumen. Pendek kata, memang bergantung pada geng ktk mpun, rami ompuan, ramilah. rami lelaks, ramilah lelaks.
eheh

Hajib said...

tapi dari eksperimen blog kmk tok... bukan experimen dari kawan2 kmk. tok random search... baruk kenal-kenalan... blogwalking sama adil sama rata.. laki and pompuan... but feedback... more to ompuan... hehehe...

fLoRanCe said...

wah...duhal mek public listed juak!!!!!!!!!!!! hahahaahahahahahha............

yerrr...boh lupak brik penghargaan lak aahhhh........;p

Hajib said...

kekeke.. trimak kasih aaa.... nag tok nya penghargaan utk ktk... $$$ hehehe...

nourelain badaruddin said...

adeh. tak paham la loghat sarawak nih... :)

Redbloodsnow said...

lumrah lah ya, jib. tp dlm blog mek....mostly perempuan yg rajin ngomen...yg lelaki, leh di hitong ngan jarik jak...lalalala :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails