SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Thursday, February 11, 2010

Bomoh Perogol

Heran juak ku, Di zaman moden tok masih juak ada kes bomoh perogol kinek tok. Apa kejadah nya masih ada juak ompuan yang pecayak ngan bomoh ngubat orang pake seks tok. Kes terbaru rah sibu tok, Lam umah dikpun gik ya kenak rogol bomoh ya konon nya mun nak molah ubat batok pake laki ompuan ya, nya mesti bersetubuh ngan bomoh ya. WTF?

Tangga tak orang gamba tok...
Sumber gambar : Borneo Post

Nangga upa muka bomoh ya pun dah sik dapat di cayak. Dah la make baju bintang, rock la kata dirik nya tek. Nama dah Pendi Pawan. Nasib nya sik carik mangsa yang masih perawan. Padan muka ko kenak jel ngan kenak sebat. Bukan nyaman kenak sebat ya. Bisak kulit kenak sebat ya.

Ku asa bomoh tok main pukau masa nya rondeng ompuan ya. Camne nya boleh dapat nyuroh orang konfiden yang nya dapat ngubat orang dengan cara nya. Susah nak masok akal. Tapi tok adalah kenyataan. Laki ompuan ya pun cayak juak tek bomoh ya molah ubat pake nya ngan bininya. Nya yang sakit ka or bini nya yang sakit.

Baca la tak orang berita selanjutnya di Borneo Post tok. Bagi aku kes tok nang lucu la. Restekper ngan bomoh ya dapat mulak orang idup-idup camya. Bersedialah ko kenak sebat wahai Pendi Pawan.

15 comments:

fatin hanani said...

yarabbi..kdak apa juak lah..muka ng kdak penjahat lalu..ish2..ndak mek sanggup..hihi..nauzubillahiminzalik..mtak jaoh dari org kdak tok.aminn~

Hajib said...

yala.. mintak di jauhkan benda camtok dari family kita, kawan2 kita dan masyarakat... huhuhu...

Jijahh @ f.k said...

macam mana boleh percaya yaa ?? adoii .. dr kan ada .. beli ja ubat dari kedai .. banyak jual .. mmm nasib la dia percaya ...

sebat dia cikgu @ polis sampai leper montot nyaa

mizara said...

sik mek rajin nangga muka pak saok ya..
mek rasa mesti rompuan rela sebab dh kenak pugey nya sikit2 kali ..yalah tang rilek jak dirogol..lekak ya baruk sedar..
aihh macam2 hal jak didunia tok eh..makin ramei dh urang palak sik betol

Hajib said...

haa. perkataan ya mek carik tek... pugey.. kekeke. trima kasih mizara...

mizara said...

aihh..seposen lok..mun sik klik nuff sampei nya bangun..

hannaH said...

homaiigaddddd!!!nangga upa dirik nya lok..nauzubillah min zalik..boh la nak main bomoh segala..

Hajib said...

mizara->dah mek byr tek seposen ktk.. kekeke

hanaH->yala oow.. kepak jak sidak doktor belaja tinggi2 ngubat org.. orang nok sik semperna juak di carik nya k ngubat.. hehehe

Felicia F. Ramzi said...

duh muka sikda sijil lalu.
ya muka ya bomoh tek?
nang gerenti ada makey ayat2
k ngabur pikiran laki bini ya.
mun sik, nang sik logik akal
bini ya sanggup hanya kerana demi
nak ngubat batok..
how ever, kenak ngagak bomoh in the
first place? Batuk bah, bukan sakit
yang teruk..perlukah agak bomoh?

fLoRanCe said...

adeh!!!!!!!!! ya pa perogol besiri..ndak mek cayak mukanya bomoh..eeeeeeee...

tang sewel kali empuan ya cr bomoh kedak ya...haih!!!!!!!!

Beautiful Stranger said...

nangga muka dah kedak penjahat dan sikpat dicayak.. jgn gik muka alim2 dan bertopi aji pun sama...nak? kenak pukau tok kali..gik asa nya koh..

dukunlintah plk said...

sidak tok lah molah jaik nama sidak bomoh sidak dukun.. aihh pak dukun lintah gik terasa ehehehe..

Hajib said...

sabar jak laa pak dukun... hehehe

nono fara said...

jaik ada jak muka.. nang muka sik boleh dicayak boleh ngubat orang.. apa la nak jadi.

Redbloodsnow said...

muka nang sah² kedak perogol eh..huhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails