SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Saturday, February 20, 2010

Bila Rindu

Bila bab bercinta-cinta tok aku nang ada berjiwa romantika dan sentimental sikit. Daa~~ Antara bab paling best bila bercinta ialah rasa rindu. Tol sik? Jangan tak orang nanyak ngan tol bintawak indah. Untuk cdak yang diam rah KL ya. Federal highway pun tol brapa dah kinek tok? Haiizz... Pa kes tol indah tok. Kekeke...

Best sik rasa rindu? Mesti asa tercarik-carik nak? Mala jak ngitong jam menet saat, abis jak diitong nunggu ari nak berjumpa. Rindu la tanda nya kita cinta dan sayang ngan orang ya mena-mena.

Bak kata lagu Annuar Zain bila resah...

Bila resah
Ingat saat indah
Bila rindu
Kunyanyikan lagumu
Sehari kurasa bagaikan setahun
Menunggu tibanya oh bahagia


Tauk tak orang lagu ya nak? Mun sik tauk google kan. Mun sik pande google, iboh jak tuija nak main kompiter.

Dalam lagu kita dapat mengexpresskan rasa rindu kita ngan chan kita. Feel rindu ya akan rasa lebih hebat lagik. Sik cukup ngan berlagu, dengan lori pun kita dapat mengexpresskan rasa rindu kita. Cayak sik? Mun sik cayak, tangga tak orang gambar buntut lori debah tok. Daa~~

12 comments:

Beautiful Stranger said...

bila rindu...ku peluk bantal busuk..

adeh..jiwang juak lori ya owh..

☯❤Embun Malam❤☯ said...

xbest koh rindu2 towk... ngansa , naso, sengal, meroyan... sgala jenis rasa ada... huhuuu... xcayak tyk ktk ngn Khaisha... nya besa feel2 mcm ya... erkkkkkkk... larik lok... kenak baok khaisha ngn kulit siput lak... ehekzzz...

Hajib said...

BSI-> bukan manusia jak boleh jiwang... hehehe

embun malam->yala ow.. lain orang lain penggunaan rindu ya.. hehehe

Felicia F. Ramzi said...

isk..
nang sikpat sekali lah ngkah komen ctok..mala jak alu disconnected. Ingga eh. eheh

Anyway, mun kmk rindu..
kmk akan berlagu rah luar..
berlagu ngan pungguk
hehehe..

kelakkmk nak molah juak sticker rah keta:

~ aku rindu kau, kau rindu aku sik?~

Hajib said...

felicia->kali masalah line ktk kali nak... sik stael ktk pake sticker... cat jak rah bumper keta ktk.. hehehe..

Kal Jis said...

pintar gambar lori ya nyuroh org belakang slow deraib keta owh.. :P

AmirFX said...

Lori ya mesti dah full ngn rindu-rinduan... haha..

fLoRanCe said...

hahahaha............
ya bok lori ya...hampe juak rindu smpe ke sia nya pdh diriknya rindu..hikhikhik......

part rindu nang best..heee~~!!!!!!!!
p mek x rindu koh...
kuatan mala ari2 jmpa..hahahaha..
dkt jak ne ndak..
coba cam mek stdy d jhr..
nang ndak alah2 tgu cuti mok trun kl jmpanya..hahahahahaha..........rindu tek!!!hahahaha..........

F I T said...

wah smart a gambar lori tu..mesti pemandu berhemah tu heheh

::sueprettyinpink:: said...

urg laki jiwang juak duhal o.. ;p

Hazrie said...

Aku suka ngn ko Jib... da bakat ko masok raja lawak versi serrrawak... ehehe...

ada kah ko tok seorang penulis? sbb ko nulis walau pun dek, aku rasa mok baca sampe abis jak... ko da bakat...

Anonymous said...

bukan apa,drive ya mesti dah bebulan2 x pulang umah bah ya kali nya rindu ngan anak bini ataupun aweknya nak...??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails