SEPATAH DUAK KATA DARI AKU...

Trimak Kasih kerana sudi ilek-ilek rah blog yang sik seberapa tok... Kitak orang memang best!!!!!

Entri Ku Yang Terbaru

Sunday, January 31, 2010

Mok Jadi Lebih Tinggi Sik?

Sakai indah ku nangga product dari Jepon tok, Human Grow Formula. Ada juak duhal formula pake suroh manusia dewasa lebih tinggi duhal. Mun nak susu pake miak suroh membesar ya tauk la aku. Tapi mun pake suroh orang dewasa lebih tinggi, nang first time ku nangga tok.

Tapi apa pun ku asa mesti ada di kalangan kita yang masih sik puas dengan ketinggian kita. Aku puas ati ngan ketinggian aku tok, tapi ku asa mun aku nak tuka sukan main bola keranjang klak ka, Or tuka bidang nak jadi model ka, boleh juak ku try menatang tok. :)

Aku bukan nya nak promote product sidak tok. Aku just lalek nangga product tok. Bukan ku ada untong pun mun nak promote product sidak tok. Dapat sik product sidak tok ninggi orang kerdil like dwarf and midget oow? Mushykil ku... Tapi apapun, mun kitak orang asa nak ninggi dirik. Ehh... bukan jadi sombong maksud ku. Meninggikan ketinggian tubuh badan. Layarilah kitak orang website nya. Human Grow Formula

5 comments:

Jijahh @ f.k said...

ada jugak produk ni ekk ...

p.s : suka baca blog kamu .. walau macam paham sikit sikit ... nak belajar nii ..

mizara said...

urang jepon macam2 jak produk nak pelik2 dikeluar oleh sidaknya..ntah betol effective kah sik? tapi mcm best juak ..boleh try mun mok nak tinggi lagik..

fLoRanCe said...

pat cayak ka...hehhehe..mek asa cdak jepon ya kontot2 ne ndak ngelua produk pelik2..hehehehe...

Hajib said...

Jijahh->nanti yek.. kita upload video blaja bahasa swk utk awak.

mizara->orang jepon tok biasalaa, kreatif gilak. ktk x mok cuba product tok? hehehe

florance->yala mek carik sepa mok test product tok... mun ada kawan ktk yg kontot2, promote kan ngan nya... hehehe

mizara said...

mek sik kontot sik boh jak coba..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails